"Brašanac"
"Brašanac"

Partizanu se smeši milionče od Brašanca

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.06.14. | 12:43

"Sve ide relativno sporije nego inače, jer Svetsko prvenstvo počinje, period je malo specifičan i otuda ću konkretna imena klubova sačuvati od javnosti", rekao je Stojić

BrašanacPartizan je u nekoliko prethodnih prelaznih rokova uspevao da ostvari milionske profite od transfera igrača u Evropu, a izgleda da je na dobrom putu da nastavi u tom stilu. Svakako da crno-beli trenutno nemaju na raspolaganju dokazanog mladog igrača, kao što je slučaj bio sa Stefanom Savićem, Lazarom Markovićem ili Aleksandrom Mitrovićem, ali u Humskoj se uveliko šuška da je jedan klub pokazao interesovanje za Darka Brašanca i da se radi o sumi sa šest nula.
„Već izvesno vreme radimo na transferima Darka Brašanca i Predraga Luke. Bili smo u priči i za realizaciju posla u vezi sa Nemanjom Kojićem, ali ga je stigla povreda, pa će to malo sačekati. Sve ide relativno sporije nego inače, jer Svetsko prvenstvo počinje, period je malo specifičan i otuda ću konkretna imena klubova sačuvati od javnosti. Razumite, naš posao je takav, diskrecija je nekada najbolji garant uspešnosti", rekao je Ranko Stojić za Sport.

Poznati menadžer potvrdio je da postoji mogućnost da Partizan i Brašanac dobiju ponudu koja se ne odbija.
„Ima istine, ali to još ne mogu da nazovem ponudom. Više interesovanje ili kako mi agenti volimo da kažemo kombinacija. Brašanac ima dobro proleće iza sebe, za njega postoji interesovanje i radimo na tome da i fudbaler i Partizan budu zadovoljni“, nije se dao Stojić.

Izabrane vesti

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaFK PartizanDarko BrašanacRanko Stojić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara