""
""

Pastore otvorio karte: Hoću u Inter! Moram zbog Mundijala...

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.01.18. | 21:42

Argentinac priznao da želi transfer u Italiju

Sada više dileme nema, Havijer Pastore će pokušati da izdejstvuje transfer u Inter u finišu prelaznog nroka!

Izabrane vesti

Argentinac se već mesecima nalazi na Interovoj listi želja, a trener Spaleti insistira na dovođenju takvog tipa igrača. Pastore je posle dolazaka Mbapea i Nejmara postao rezervista u Pari Sen Žermenu što mu ne ide u prilog u mundijalskoj godini.
 „Još ne znam šta ću jer je situacija komplikovana. Srećan sam u Parizu, ali još nisam doneo konačnu odluku. Sve što želim je da igram standardno kako bih išao na Svetsko prvenstvo. Bilo bi jako bolno da ne odem na Mundijal jer ovde ne igram“, rekao je Pastore.  

Problem je što oba kluba imaju probleme sa finansijskim fer-plejom i različite uglove gledanja na transfer. PSŽ želi da proda Pastorea i dobije novac odmah, Inter bi da ga pozajmi s opcijom da ga otkupi. Kako se spekuliše prethodnih dana, Pastoreov agent Marselo Simonijan je već postigao dogovor sa Nerazurima, ali problem je PSŽ.
„Mnogo se priča o meni i Interu i ako budem odlazio, voleo bih da to bude Inter. Pogotovo jer dobro poznajem Seriju A i supruga mi je Italijanka. Inter može da bude rešenje, ali još ne znam šta će a se desi na kraju. Videćemo u narednih nekoliko dana i pokušaćemo da nađemo rešenje“, istakao je Pastore večeras.

Inter se nada da će u naredna četiri dana do zatvaranja fudbalske pijace uspeti da smekša PSŽ, ali mnogo toga zavisi i od raspleta situacije oko Lukasa Moure. Ako on bude prodat, veće su šanse za Pastorea u Interu. Argentinac je spreman i na smanjenje plate u Interu samo da bi opet postao standardan i vratio se u nekadašnju formu kada je žario i palio Serijom A u dresu Palerma.

(FOTO: Action images)


tagovi

FrancuskaHavijer PastoreInterItalijaLiga 1Pari Sen ŽermenSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara