"Milko Bjelica i Novica Veličković"
"Milko Bjelica i Novica Veličković"

PATRIOTSKI (i manje patriotski) TIKETI: Zvezda i Partizan zajedno - kvota 65!

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.10.17. | 11:23

Beogradski klubovi večeras gostuju u Evroligi i Evrokupu, i to je prilika za tikete s jakim kvotama, a MOZZART nagrađuje najhrabrije

Milko Bjelica i Novica Veličković

Ove sedmice nema evropskog fudbala, ali je zato tu košarka. Crvenu zvezdu i Partizan večeras očekuju veliki izazovi u Evroligi, odnosno Evrokupu: crveno-beli gostuju Humiju u Podmoskovlju (19.00), dok crno-beli idu na noge Bilbau (20.30).

Izabrane vesti

Kao i uvek, MOZZART je spreman da podrži i nagrade oni koji veru u uspeh srpskih klubova iskazuju i preko tiketa, a ovom puta pripremili smo vam i, reći će neki, manje patriotske, a više navijačke tikete. Pa da vidimo o čemu se radi.

TIKET 01 (pobeđuju i Zvezda i Partizan) - KVOTA 65!

Čeka i jedne i druge strašno težak posao. Himki sa Aleksejom Švedom, Stefanom Markovićem, Dženkinsom, Robinsonom... deluje sjajno ove sezone i već ima pobede u Evroligi nad Valensijom i Žalgirisom. Zvezda je, s druge strane, nesrećno izgubila od Žalgirisa, ali je zato tukla Barselonu u Beogradu. Potom je usledio poraz od Cedevite u ABA ligi, što govori da ekipa još nije potpuno uigrana i da je sklona oscilacijama. Ali u tim oscilacijama, često i zablistaju, kao protiv Barselone, a ako ponove takvu igru u Rusiji, sve je moguće.

Partizanov mlad tim ima dva poraza u Evrokupu, od Albe i Lijetuvos Ritasa, ali je, pogotovo protiv Litvanaca, u određenim trenucima pokazao da ima potencijal da „naraste“ u ozbiljnu ekipu. Od ovim momaka sigurno treba očekivati neko iznenađenje ove sezone. Možda baš protiv Bilbaa koji je slavio na gostovanju u Litvaniji, ali je kod kuće poražen od Limoža.

Kvota na dve dvojke je 55, a MOZZART diže lestvicu veoma visoko, na čak 65!

Ako želite da odigrate ovaj tiket, dovoljno je da operateru na bilo kom MOZZART uplatno-isplatnom mestu kažete da želite da odigrate Tiket 01.

TIKET 02 (Zvezda pobeđuje, Partizan gubi) - KVOTA 7,00!

Ovo je, naravno, tiket za zvezdaše. I podrazumeva da će Zvezda iznenaditi Himki, a da će Partizan biti poražen u Španiji.

Redovna kvota na ovaj ishod je 5,78, a MOZZART nudi kvotu 7,00!

Ako želite da odigrate ovaj tiket, dovoljno je da operateru na bilo kom MOZZART uplatno-isplatnom mestu kažete da želite da odigrate Tiket 02.

TIKET 03 (Partizan pobeđuje, Zvezda gubi) - KVOTA 14!

Ovde je potrebno da crno-beli naprave iznenađenje u Baskiji, a da crveno-beli to ne učine u Podmoskovlju. Dakle, tiket za partizanovce.

Redovna kvota da će ovako biti je 11,7, a MOZZART nudi kvotu 14!

Ako želite da odigrate ovaj tiket, dovoljno je da operateru na bilo kom MOZZART uplatno-isplatnom mestu kažete da želite da odigrate Tiket 03.


tagovi

bet analizaFK Crvena zvezdaEvroligaEvropaFK Partizanpatriotski tiketsportsko klađenjeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara