PATRIOTSKI TIKET: Sigurna pobeda Partizana + kombinacije na Spartak i Radnički = kvota 7,00!

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.07.18. | 13:14

Ukoliko želite da odigrate ovaj tiket, dovoljno je da operateru na bilo kom MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mestu do četvrtka u 20.15 kažete da želite da odigrate Tiket 02

Crvena zvezda nije opravdala očekivanja u Letoniji, ali imaće priliku za popravni u Beogradu. Realno, nijedan od srpskih klubova ne bi smeo da ima veći problem da prođe dalje u prvom kolu kvalifikacija za evrokupove. Rivali dolaze iz slabijih liga i ispadanje bilo kog od predstavnika Superlige predstavljalo bi veliko razočaranje.

Već u narednoj rundi situacija će biti dosta drugačija, pa je ovo možda i jedinstvena prilika da na tiket stavite pobede srpskih klubova u Evropi.

Izabrane vesti

A MOZZART je tu, naravno, da patriotizam nagradi pojačanom kvotom.

Za današnji tiket odabrali smo sigurnu pobedu Partizana (SP 2), trijumf Spartaka uz najmanje dva gola (1&2+) i prelaz na niški Radnički uz bar dva pogotka na meču (1-1&2+). Redovna kvota na ove tipove je 6,08, a samo u MOZZARTU ovaj tiket možete da odigrate s kvotom 7,00!

Ukoliko želite da odigrate ovaj tiket, dovoljno je da operateru na bilo kom MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mestu do četvrtka u 20.15 kažete da želite da odigrate Tiket 02.

Podsetimo, u 1. kolu kvalifikacija za LE Partizan u četvrtak od 20.15 gostuje pljevaljskom Rudaru, subotički Spartak dočekuje Kolrejn iz Severne Irske od 20.45, a 15 minuta kasnije, u Nišu, Radnički će ugostiti maltešku Gziru.

Srećno, a u nastavku pogledajte i kvote na sve mečeve srpskih predstavnika...

 


tagovi

patriotski tiketbet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara