""
""

PATRIOTSKI TIKET: Srbija, Srbija i Partizan!

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.11.17. | 09:05

Tri pobede nose kvotu 10!

Bogat sportski dan nas očekuje, s obzirom na to da fudbalske reprezentacije, i seniorska i mlada, igraju utakmice, dok košarkaši Partizana imaju veliki izazov u Evrokupu.

Izabrane vesti

Kao i uvek kada dođu ovakvi dani, MOZZART se potrudi da nagradi one igrače koji podršku srpskim selekcijama i klubovima iskazuju i preko tiketa!

Ovog puta, na Patriotskom tiketu nalaze se dve dvojke i jedan kec!

Orlovi Mladena Krstajića koji u 12.00 u Ulsanu igraju prijateljski meč sa Južnom Korejom. Protiv Kine je zabeležena prilično laka pobeda od 2:0 i bilo bi idealno da se uspešna 2017. godina zatvori sa još jednim trijumfom.

U isto vreme, dakle u 12.00, u mlada reprezentacija Srbije gostuje Jermeniji. Taj par verovatno će doneti najmanje brige, s obzirom na to da Orlići u ovim kvalifikacijama delju sve rivale, a teško da će im slabašna Jermenije stati na put.

A večeras od 20.00 Partizan u Pioniru dočekuje Albu. Nemački tim je u prvom kolu bio ubedljiv protiv izabranike Mute Nikolića, dao im je 111 poena, i sigurno da kod domaćih postoji želja za osvetom. Partizan je protiv Bilbaa pokazao da može da pobedi i najjače ekipe.

Kvota na ova tri konačna ishoda je 8,40, a samo MOZZART, samo na Patriotskom tiketu, diže lestvicu na okruglo 10, dakle povećava potencijalni dobitak za skoro 20%.

Ukoliko želite da odigrate ovaj tiket dovoljno je da operateru na bilo kom MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mestu kažete da želite da odigrate Tiket 01.

Srećno!


tagovi

patriotski tiketSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara