PATRIOTSKI TIKET: Zvezda u LŠ, Partizan u LE - kvota 11,5!

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.08.18. | 16:30

MOZZART nagrađuje podršku srpskim klubovima

Zvezda večeras sa Salcburgom bije prvu od dve odlučujuće bitke za plasman u Ligu šampiona, a Partizan u četvrtak čeka Bešiktaš, s namerom da dođe do povoljnog rezultata pred revanš u Istanbulu, gde planira da napravi veliko iznenađenje, eliminiše turskog velikana, i plasira se u grupe Lige Evrope!

Da li će beogradskim klubovima biti teško? Sigurno da hoće jer i jedni i drugi imaju izuzetno jake rivale, ali isto tako, i jedni i drugi veruju da je prolaz moguć!

Izabrane vesti

MOZZART je, kao i uvek, rešio da nagradi podršku srpskim klubovima na tiketima, pa je ovog puta spreman zanimljiv Patriotski tiket, koji nije vezan samo za mečeve u utorak i četvrtak.

Naime, na ovom Patriotskom tiketu tipujete da će se Zvezda plasirati u Ligu šampiona, a Partizan u Ligu Evrope, što bi bila velika stvar za srpski fudbal.

Redovna kvota na tip da će i Zvezda i Partizan proći je 9,90, a MOZZART podiže lestvicu i daje kvotu 11,5 za ova dva tipa.

Ukoliko želite da odigrate ovaj tiket, dovoljno je da operateru na bilo kom MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mestu večeras do 21.00 kažete da želite da odigrate Tiket 02.

SREĆNO!

Foto: MOZZART Sport


tagovi

patriotski tiketsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara