""
""

Pavlović drhti pred dolazak u Arenu: Zvezda je jako ozbiljna! Pobeđivali su Real, Himki...

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.03.16. | 09:25

„Moraćemo da imamo maksimalan pristup ukoliko želimo da slavimo“, poručio je Baranin

Vreme je za novi čin dugogodišnjeg rata između Delija i Saše Pavlovića. Prvi put od kada je napustio Partizan nekada sjajni NBA košarkaš imaće blizak susret sa navijačima Crvene zvezde.

Nema sumnje da ga očekuje „topla“dobrodošlica u paklu Arene, ali Pavlović veruje da će zajedno sa ostalim igračima Panatinaikosa pronaći pobedničke koordinate i napraviti ogroman korak ka plasmanu u TOP 8.

Izabrane vesti

Međutim, Zeleni su snagu Crvene zvezde osetili u Atini. Tim Dejana Radonjića slavio je prilično lako, ali od tog trenutka Panatinaikos je počeo da se diže. Zeleni su vezali 13 pobeda, osvojili su kup. Ali sada će biti na jako teškom ispitu.
„Zvezda je ozbiljan protivnik. To govore njihovi rezultati. Pobeđivali su velika imena poput Reala ili Himkija. Sasvim zasluženo su tu gde jesu. Moramo da imamo maksimalan pristup ako želimo da dođemo do pobede“, rekao je za Sport Saša Pavlović.

Ko u petak slavi imaće otvoren put ka trećem mestu u grupi. I ne samo to, biće blizu izbegavanja neprikosnovenog CSKA u četvrtfinalu Evrolige.
„Ambicije kluba koji je šest puta bio prvak Evrope su, logično, uvek najveće. Imali smo oscilacije ove sezone, ali smo i to prebrodili. Očekujem da ostvarimo plasman među najboljih osam ekipa Evrolige“, dodao je sjajni Baranin.

Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici

 


tagovi

SrbijaSaša PavlovićPanatinaikosEvropaEvroligaFK Crvena zvezdaAleksandar Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara