""
""

Pavlović: Uradili smo šta smo mogli, ali ni to nije bilo dovoljno...

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.03.16. | 23:25

"Bila je dobra atmosfera. Malo provokacija, ali... Navijači kao navijači", smatra iskusni košarkaš Zelenih

Panatinaikos je na sve načine tražio recept kako bi osvetlao obraz u užarenoj atmosferi jedne od dvorana u ovom delu Evrope, ali put Atine kreće sa uvećanim „dugom“ koji je ostao u mečevima sa Crvenom zvezdom. Zato crveno-beli sada imaju prednost u odnosu na atinskog takmaca pred poslednje četiri runde Top 16 faze. Retko ko iz tabora Zelenih želeo je da uopšte razgovara o utakmici, a na kraju Aleksandar Pavlović izdvojio je trenutak svog vremena kako bi dao svoju ocenu.
"Uradili smo sve što možemo, ali to u ovom trenutku nije bilo dovoljno da se pobedi Crvena zvezda", rekao je Pavlović, a onda napomenuo da ekipa brzo mora da zaboravi neuspeh i okrene se sledećim izazovima:
"Već naredne nedelje čekamo Lokomotivu u Atini i znam da će nam biti mnogo teško. Pobedili su nas ove sezone tri puta, ali imamo dosta vremena da se spremimo. U svakom slučaju - idemo na pobedu".

Izabrane vesti

Neizostavno pitanje za nekadašnjeg košarkaša Partizana bilo je da prokomentariše vreo doček od strane Zvezdinih navijača...
"Ma dobro, bila je dobra atmosfera. Malo provokacija, ali... Navijači kao navijači".

Okršaj sa Crvenom zvezdom doneo je mnogo muških, jakih duela, ali i tvrdu utakmicu praktično celim tokom.
"Jeste, baš tako. Bilo je tako sve vreme, osim u tih četiri-pet minuta treće četvrtine, kada je Zvezda prelomila rezultat", zaključio je Pavlović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Saša PavlovićPanatinaikosEvroligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara