Peruničić pozvao 28 igrača za dvomeč sa Hrvatima

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.04.19. | 15:35

Srbija u teškoj situaciji u kvalifikacijama

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić objavio je širi spisak igrača na koje računa za dvomeč sa Hrvatskom, a na kojem je čak 28 igrača. Orlovi će igrati 11. aprila u Beogradu i 14. aprila u Zadru utakmice sa Hrvatskom u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Posle prva dva kola Srbija je u lošoj poziciji, ima samo jedan bod i to je remizirala kod kuće sa Belgijom (27:27), dok je doživela težak poraz u Švajcarskoj (29:24).

Izabrane vesti

Zato će Orlovi morati da se „vade“ protiv Hrvata, što je jako teška misija.

Na Peruničićevom spisku su: golmani Milosavljev (Vardar), Ivanišević (Veclar) i Cupara (Kjelce), krila Vorkapić (Metaloplastika), Radivojević (Leven), N. Ilić (Barselona), V. Ilić (La Rioha), Grozdanić (Vojvodina), Živković (Železničar), bekovi Pušica (Minden), Vujić (Steaua), Krsmančić (Anaitasuna), Crnoglavac (Konstanca), Dimitrijević (Dinamo), Mošić (Ademar Leon), Milosavljević (Železničar), Kukić (La Rioha), Zelenović (Gepingen), Vejin (Železničar), Stevanović (Partizan), Kolaković (Sent Rafael), Nikolić (Vojvodina), Sretenović (Železničar), Vojvodić (Vardar), Obradović (Visla) i pivoti Marsenić (Fukse Berlin), Pešić (Ademar Leon), Nikolić (Konstanca).

Direktan plasman na prvenstvo Evrope obezbediće prve dve reprezentacije u grupi. Hrvatska je prva sa četiri boda, Švajcarska ima dva, a Belgija i Srbija po jedan.

(FOTO: Reuters)

 

 


tagovi

Nenad Peruničić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara