""
""

Pipita zapalio Napulj u 93. minutu, Inter ne može dalje sa onakvim kapitenom (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.02.15. | 22:52

Katastrofalna greška kapitena Ranokije omogućila Argentincu da odvede Napoli u polufinale Kupa Italije

Grmeo je spiker Gon-za-lo, a razularene tribine San Paola još jače odgovorale I-gua-in! I tako desetak puta!

Izabrane vesti

GonzaloPipitaIguan je vatrene Napolitance bacio u trans! Golom u 93. minutu za slatku pobedu nad Interom i plasman u polufinale Kupa Italije gde Benitezova četa brani trofej osvojen prošle godine. Inter je ispao iz takmičenje koje je njihov trener Roberto Manćini - što kao trener, što kao igrač - osvajao čak 11 puta.

Za ovba tima je ovaj meč bio poslednja prilika da ostane u trci za trofej u domaćem takmičenju. Napoli je uspeo, Inter nije.

Napolitanci su krenuli u najjačem sastavu, Manćini je opet kombinovao i na klupi ostavio Handanovića, Vidića, Podolskog, Kovačića, Palasija... Što mu se na kraju obilo o glavu. U prvoj postavi su zaigrali povratnik Santon, novajlija Brozović i 18-godišnji Rumun George Puškaš koji je ostavio prilično dobar utisak. Napoli je bio bolji rival, imao konkretnije šanse i zasluženo slavio.

Pogotovo su Napolitanci dominirali u prvom poluvremenu kada su Iguain i Hamšik na muke stavljali odbranu Intera, mada su gosti imali stativu Ikardija.

U drugom delu igre, Inter je bio za nijansu bolji, ali nije iskoristio dve dobre prilike. Napoli je strpljivo čekao šansu i kada je izgledalo da će meč otići u produžetke, Gonzalo Iguain je postao čovek odluke u 93. minutu. Napoli je na brzinu izveo aut, Interov kapiten Andrea Ranokija pokazao da je hodajuća katasrofa, a Pipita Iguain bio nemilosrdni egzekutor. Eto, zašto je Manćini jurio štopera celu zimu... 


tagovi

Serija ANapoliItalijaInterGonzalo IguainEvropaAndrea Ranokija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara