Pirati bi da ožive snove o tituli

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.01.19. | 12:36

Četa Milutina Sredojevića danas ima zicer protiv jedne od najlošijih ekipa lige

Pirati bi da ožive snove o tituli. Orlando večeras dočekuje Čipu Junajted u okviru 17. kola Premijer lige Južne Afrike, a potencijalnom pobedom puleni Milutina Sredojevića primakli bi se lideru Bidvestu na samo tri boda zaostatka. Doduše, uz utakmicu više. Ipak, ništa osim pobede neće biti dovoljno da se Studenti stave pod dodatni pritisak, kada u sredu budu igrali sa Kajzer Čifsima.

Pod velikim stresom je i Čipa, koja je uz Maricburg pokazala najmanje u doadašnjem delu sezone. Trenutno se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa bodom više od fenjeraša, ali i mečom više. Čipa je poslednju pobedu ostvarila još početkom oktobra meseca protekle godine, a od tada je odigrala čak devet ligaških susreta. Glavni problem definitivno je realizacija, pošto je Junajted drugi najneefikasniji tim lige, a bez gola je završio šest od proteklih osam mečeva.

Izabrane vesti

Tradicija je potpuno na strani Orlanda, koji je slavio na pet vezanih dvoboja sa Čipom. Takođe, Pirati koje vodi srpski strateg neporaženi su na poslednjih 12 prvenstvenih susreta, a popularni Mića uveo je klub u grupnu fazu Lige šampiona, pa će Orlando u narednom periodu igrati na više frontova.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 18:30 3810 JAF 1 Orlando Pirates - Chippa Utd ki 1 1,75
Ukupna kvota1,75

JUŽNA AFRIKA 1 - 17. KOLO

Utorak
18.30: (1,65) Orlando (3,45) Čipa Junajted (5,50)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Printscreen


tagovi

Južna Afrika 1Milutin SredojevićOrlando Pajretssportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara