Pitanje svih pitanja u Čarltonu: Da li je Fosu spreman?

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.05.18. | 15:50

Jedan od najboljih igrača Crvene armije pod znakom pitanja pred odlučujuće bitke

Nadaju se u taboru Čarltona da će vezista Tarik Fosustrelac devet golova ove sezone - biti spreman za početak plej-ofa. Strateg Šruzberija Pol Hurst rotirao je u finišu sezone i, osim kapitena Abua Ogoga, koji je zbog povrede odsutan još od marta, neće imati problema prilikom sastavljanja ekipe. Očekuje se da počne u najjačem sastavu, onom koji je Šruz vodio do treće pozicije.

Podsetimo, oba ovosezonska duela Čarltona i Šruzberija završena su pobedama gostiju od 2:0. Čarlton je ligaški deo okončao na šestom mestu, a zanimljivo je da su upravo šestoplasirane ekipe u prethodne dve sezone (Milvol i Barnsli) na kraju obezbedile promociju u Čempionšip. Jedino je Preston u proteklih sedam godina (2015.) sa trećeg mesta stigao do najjačeg drugorangiranog takmičenja na svetu.

Izabrane vesti

 

Šruzberi je druga najkvalitetnija odbrana u ligi sa svega 39 primljenih golova (12 u prvom poluvremenu). S obzirom da je Li Bojer preuzeo Čarlton u martu, pošteno je istaći da je od tog trenutka samo Skantorp, koji igra protiv Roterama u drugom polufinalu, primio manje golova (četiri) od rivala iz jugoistočnog Londona (pet).

Mediji na Ostrvu predviđaju uzbudljiv dvomeč. Čarlton je u ludoj završnici uspeo da se domogne šestog mesta i nadahnut dočekuje Šruzberi koji se veći deo sezone borio za direktnu promociju, ali su ga kiksevi u finišu poslali u baraž. 

Stadion Vejl slovi za jedno od težih gostovanja u trećoj ligi i zbog toga je Čarlton blagi favorit. Kvalitet je, ipak, na strani gostiju, pa bi remi bio najlogičnija opcija. Ukoliko nemate herca za X, prava mera su 2-3 gola.

Foto: Action Images

 

 

 


tagovi

sportsko klađenjeEngleska 3

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara