Pitate me za PSŽ? Imaće 30 bodova više od svih nas...

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.10.18. | 14:02

Da li Žan Mišel Ola na ovaj način želi da motivše svoje momke pred derbi sa Parižanima ili zaista tako misli...

Posle dva odigrana kola u grupnoj fazi Lige šampiona Lion je prvi na tabeli ispred Mančester Sitija, Šahtjora i Hofenhajma. Ni u prvenstvu Francuske Lavovi nisu loši, na dva boda su od drugoplasiranog Lila, ali prvi čovek tog kluba Žan Mišel Ola kao da nije baš zadovoljan. Ili je zapravo samo surovo realan. On je sinoć posle remija njegovih momaka sa Šahtjorom (2:2), a uoči derbija Lige 1 protiv Pari Sen Žermena narednog vikenda, izneo neka zanimljiva viđenja. Reklo bi se, ne baš pedagoški i motivišuće za igrače Liona...
"Pitate me za PSŽ? Veliki tim, sa vrhunskim pojedincima. Oni su daleko iznad nas. Neću preterati ako kažem da imaju 25 najboljih igrača u ligi. Teško je i zamisliti da možemo da ih ugrozimo, naročito u njihovoj kući. Mi ćemo naše ambicije da "odložimo" do narednog kola, do nekog, za nas, važnijeg meča". 

Ola nema ni najmanju dilemu ko će biti šampion Francuske. PSŽ ima maksimalan broj bodova iz osam utakmica, a to znači da je već na plus 10 u odnosu na Lion i 11 u odnosu na Marselj.
"Liga 1 je dvostruki šampionat. PSŽ se takmiči sam sa sobom, a mi ostali međusobno za drugo mesto. Oni će imati 30 bodova više od vicešampiona, jer su daleko najbolji. Rekao sam i posle naše pobede protiv Mančester Sitija da se ništa nije promenilo u tom pogledu. Ishod će biti isti, a tabela je ono što se gleda na kraju sezone. Jedan rezultat me ne interesuje. Tako je bilo posle Sitija, tako će biti i posle utakmice protiv PSŽ-a", podvukao je ravnodušno Ola, možda misleći da će na takav način najbolje motivisati četu Bruna Ženesija, kako bi mu dokazali da nije u pravu.   

Izabrane vesti


tagovi

Žan Mišel OlaPari Sen Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara