PLATINUM JACKPOT dobitnik iz Raške - menjao aparate, pa zgrnuo milionče!

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.01.19. | 12:33

“Ko želi, taj može, ko ne gubi elan, taj igra do MOZZART pobede”, kaže Mitar Mihajlović, dobitnik premije od 1.044.105 dinara na aparatima

Poruka lovcima na krupne dobitke iz iskustva najnovijeg igračkog PLATINUM JACKPOT milionera iz Raške, Mitra Mihajlovića glasi ovako:” Ko želi, taj može, ko ne gubi elan, taj igra do MOZZART pobede”!

Bio bi to ujedno i dobitnički recept našeg ponosnog Mitra čija je igračka strategija u ponedeljak 21. januara krunisana s fantastičnih 1.044.105 MOZZART dinara u džepu! Pitali smo ga zato kojim se to konkretno metodama služio da bi uspeo u igračkom poduhvatu?
“Menjao sam aparate. Prvo sam zauzeo položaj na trojci, pa prešao na četvorku, da bi juriš do pobede izvršio na osmici. Dakle, preko tri mašine, s ulogom od oko 3.000 dinara došao sam do sume koja me je promovisala u šampiona aparata u omiljenoj kladionici. Samo da znate da sam u prvi mah pomislio da sam dobio svega 1.000 dinara. Zatim je usledio šok, jer milioni se ne zgrću svaki dan”…

Izabrane vesti

Pitali smo našeg šampiona da li je za njega magična SIZZLING HOT igra, ali i šta namerava da učini sa dobitkom koji donosi ogromnu popularnost u igračkoj MOZZART družini?
“Svakako da mi je igra sedmica kako je ja oduvek zovem omiljena, i da ću je zbog ostvarenog dobitka i u budućnosti najradije birati. Što se tiče sume u mom džepu, pre svega je bilo obavezno čašćavanje drugova u kladionici, prijatelja, ukućana… Prve ture su se okrenule preko MOZZART šanka, a onda se slavlje nastavilo po gradu. Jednostavno nije dobro škrtariti u ovakvim situacijama kako ne bi došlo do malerisanja dobitka. Nakon toga, uplatiću putovanje, a deo novca ostaviti za lične potrebe. Ima para zaista dovoljno da ostvarim sve to, rekao nam je čovek kome svi sugrađani sada skidaju kapu, pitajući se ko će biti sledeći? 

Mitar je naplatio svoju strategiju sastavljenu od upornosti i hrabrosti… Da li ćete ga i vi slediti? Razmislite dobro, jer možda je baš vaš grad, odnosno upravo vaše uplatno mesto na redu da zasija dobitkom platinastog, ili dijamantskog  sjaja!

Šanse za to su ogromne, jer PLATINUM JACKPOT izlazi tri puta mesečno, i to u vrednosti od preko TRI MILIONA DINARA. Ako na sve to dodamo fantastičnu vest o DIAMOND JACKPOT-u koji ulazi u ZONU ISPLATE, a težak je 12.000.000 RSD, onda je sve jasno. Uostalom, kako Mitar reče:” Ko želi, taj s MOZZARTOM svašta može”

PIŠE: Miloš MILIĆ


tagovi

platinum jackpotMOZZART aparati

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara