PLATINUM JACKPOT maršal iz Kovina

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.01.19. | 12:22

„Mile Istina“ zna recept za osvajanje fantastičnih 1.059.847 MOZZART dinara

Čovek je Tito za MOZZART aparate, po Kovinu ga znaju pod nadimkom „Mile Istina“, u ličnim ispravama stoji Miroslav Seneti, a mi ćemo ga s debelim razlogom nazvati JACKPOT maršalom! Igrački čin, čast i veliko bravo zaslužio je zbog toga što je besprekornu vernost kladionici koja uvek daje najviše krunisao dobitkom od 1.059.847 MOZZART dinara.

Sve se desilo u utorak, osmog januara u popodnevnim časovima… Pa da vidimo kako se “Mile Istina” oseća kao novoproklamovani MOZZART milioner?
Fantastično, pobednički, ali ne i zbunjeno. Dali su meni i kolegi MOZZART aparati JACKPOT u iznosu od 275.000 dinara još 2013. godine, a sada sam dokazao da su svi oni drugari koji su pšokušavali na drugim mestima da dođu do zgoditka debelo pogrešili. Ja sam uz MOZZART od prvih dana. Igraj da bi dobio, i znaj da nije bitno koliko ulažeš. Važno je da igraš, a to je prvo i osnovno pravilo koje na mom primeru dokazano funkcioniše“...

Izabrane vesti

Dakle, „Mile Istina“ ne nosi nadimak tek čuda radi. Sve nas zanima šta namerava da učini s fantastičnim dobitkom?
„Nije Mile cicija! Čast sam dao drugarima u MOZZARTU, i nisam škrtario. Oko 1.000 evra sam utrošio na ovaj gest za koji nikada ne žalim da potrošim novac. I to je takođe pravilo uspešne igračke karijere koja sudeći po mom stažu nije mala. Tako to radi moler - igrač kada dobije, a reći ću vam da ni o preostaloj sumi ne razmišljam previše. Kao što dolikuje domaćinu, plan mi je da uložim u kuću, što će ostaviti trajni trag na dobitak koji menja život“.

Tako je to u Kovinu na debelom janarskom minusu, dok kroz sokake kruži priča o Miletu, MOZZART MILIONU, i onome što igrački svet tek čeka u najjačoj kladionici! Šta o svemu tome ima da kaže naš igrački maršal Mile od Kovina?
„Još jednom sugrađanima, i svim igračima savetujem igru, igru i samo igru! Ja sam primer da su šanse velike, budući da sam prateći MOZZART aparate na tragu vesti da PLATINUM JACKPOT izlazi tri puta mesečno, i to u vrednosti od preko TRI MILIONA DINARA“...

Mi zato na kraju intevjua poručujemo da je Mile dobro informisan, te da su MOZZART aparati nove generacije vredniji nego ikada. Probaj ih i ti, i znaj da je  DIAMOND JACKPOT ušao u ZONU ISPLATE koja iznosi preko 12.000.000 RSD!

PIŠE: Miloš MILIĆ


tagovi

platinum jackpotMOZZART aparatikompanija mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara