""
""

Pljušte kazne: Partizan uzeo igračima od plate! Sledeća mera - raskid ugovora

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.12.15. | 08:46

„Milijardu sastanaka je bilo, ako igrači nisu reagovali na toliko kritika, ovo je bila iznuđena situacija“, objašnjava Miroslav Berić, potpredsednik crno-belih

Duško Vujošević je umeo da igrače „digne iz kreveta“ i naredi im trening u cik zore, ali u Partizanu definitivno duvaju neki drugi vetrovi, o čemu svedoči vest da su igrači za seriju loših igara, posledično tome i rezultata, kažnjeni - novčano.

„Udarac po džepu“ desio se posle neuspeha u Skoplju, gde su crno-beli izgubili desetu utakmicu ove sezone, međutim, kako poručuju iz Humske poraz od MZT-a samo je prelio čašu nezadovoljstva.
„Stručni štab i igrači kažnjeni su odbijanjem od mesečnog primanja“, poručio je Miroslav Berić, potpredsednik Parnog valjka za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Najavio je da je finansijska kazna praktično poslednje upozorenje pojedincima. Sledeće neće ni dobiti, već će biti poslati na razduže opremu, pa na izlazna vrata.
„Milijardu sastanaka je bilo. Bilo je čak i oštrih reči. Ja sam posle jedne dobijene utakmice, posle Tajfuna, sišao u svlačionicu, pomalo u afektu, ali da obavimo ozbiljan razgovor. Da momci shvate situaciju. Bilo je i sastanaka od strane trenera... I ništa. Ako igrači nisu reagovali na toliko kritika, ovo je bila iznuđena situacija. Pretposlednja. Ako i ona ne pomogne, poslednja je raskid ugovora“.

Berić je Žurnalu potvrdio da košarkaši Partizana ove sezone, za razliku od ranijih, redovno dobijaju plate i zato od njih zahteva da budu svesni situacije u koju su sami doveli klub.
Kad smo se okupili rekli smo da ne možemo da stavimo imperativ pred ovu ekipu, međutim, ovo nije realno stanje. Ako neko hoće iskrenim rečima da analizira, izgubili smo mnogo utakmica na jednu loptu, a sve smo mogli da dobijemo. Mada, kad se to ponavlja, znači da je problem u nama. Tanka je linija između vrha i onoga gde smo sada“, rekao je Mića Berić.

Priliku da se vrati na pobedničku stazu Partizan će imati u nedelju od 17 časova, kad u Pionir stiže Igokea.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

SrbijaFK PartizanMiroslav BerićKK PartizanJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara