"Kapiten Javora, Milovan Milović"
"Kapiten Javora, Milovan Milović"

PLS: Radnik i Javor sigurni, Sloga se saplela na Vračaru

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.03.15. | 16:41

Surduličani preslišali Kolubaru (3:1), dok je Javor lako izašao na kraj sa BSK-om (2:0)

Kapiten Javora, Milovan MilovićNema kraja pobedničkoj seriji Radnika! Ekipa iz Surdulice još jednom je demonstrirala da je najveći kandidat za ulazak u elitni rang takmičenja. Tim Mladena Milinkovića bez većih problema slavio je na gostovanju Kolubari (3:1), i na taj način zadržao lidersku poziciju u Prvoj ligi Srbije.

Surduličani su već na poluvremenu imali kapital od dva gola, a zatim su rutinski odradili posao protiv mlade ekipe Kolubare. Međutim, Radnik neće smeti da se opušta u narednom periodu. Ivanjički Javor je kiksirao na prolećnoj premijeri, ali je danas na stadionu Kraj Moravice lako izašao na kraj sa BSK Borčom – 2:0.

Izabrane vesti

Najavljivali su iz petrovačke Sloge proboj u elitnu i berićetno proleće. Međutim, Sloga je danas lako položila pružje pred beogradskim Sinđelićem. Orlićima su bili preko potrebni bodovi u borbi za opstanak. Otuda su odigrali meč bez respekta. Totalno su nadigrali favorizovane goste iz Petrovca sa Mlave i na kraju slavili ubedljivu pobedu (3:0).

Bačka je savladala fenjeraša Slogu iz Kraljeva, dok su Mačva i Bežanija remizirali. Metalac i Sloboda su podelili bodove odigravši 1:1.

PRVA LIGA, 17. KOLO

Bačka – Sloga (K) 3:0 (2:0)

Inđija – Moravac 3:0 (0:0)

Javor – BSK 2:0 (1:0)

Jedinstvo – Proleter 0:0

Kolubara – Radnik 1:3 (0:2)

Mačva – Bežanija 1:1 (0:1)

Sinđelić – Sloga 3:0 (1:0)

Metalac - Sloboda 1:1 (0:0)

TABELA:

(Foto MN Press)


tagovi

SrbijaRadnikPrva liga SrbijeMilovan MilovićJavorBSK Borča

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara