""
""

Plzenj promenio formaciju i odmah dao tri komada, debitovao novi napadač

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.01.18. | 16:07

Partizanov protivnik u Ligi Evrope siguran na startu priprema

U sklopu priprema za drugi deo sezone, Viktorija iz Plzenja odigrala je prvu kontrolnu utakmicu ove zime i nastavila tamo gde je lane stala sa takmičarskim. Opet je pobedila. Protivnik Partizana u šesnaestini finala Lige Evrope je savladao trećeligaša Uštija - 3:0.

Strelci su bili Petržela u trećem, Kolar u 62. i Krmeničik u 83. minutu, pa Pavel Vrba može da bude zadovoljan izdanjem svog tima.

Izabrane vesti

Vrba je na ovom meču probao novog napadača, Tomaša Čorija, pre tri dana pristiglog iz Sigme Olomuc u transferu vrednom 1.000.000 funti. Štaviše, trener lidera češkog prvenstva je 23-godišnjem špicu odmah poverio kapitensku traku u ekipi koja je igrala u prvom poluvremenu.

MOZZART kvote 6514 --->>> Partizan - Plzenj 1 (2,35), X (3,10), 2 (3,25)

Kako prenosi zvaničan sajt Viktorije, Pavel Vrba je u prvih 45 minuta probao novu formaciju 3-1-4-2.
Nastavićemo da je isprobavamo. Imamo širok kadar, ali ne želimo da nam pojedini igrači dejstvuju na pozicijama na koje nisu navikli“, rekao je trener Plzenja.

Viktorija je u prvom delu igrala u sledećem sastavu: Svaček - Čihak, Hajek, Limberski - Živulič - Petržela, Ivanšic, Čermak, Pilar - Bakoš, Čori. U drugom delu na terenu su bili: Svaček - Havel, Hubnik, Piroh, Kovarik - Horava, Hrošovski - Zeman, Kolar, Kopik - Krmenčik.

Mečevi šesnaestine finala Lige Evrope Partizan - Plzenj na programu su 15. i 22. februara.

(FOTO: Action images)


tagovi

ČeškaEvropaLiga Evropemeđunarodni fudbalPavel VrbaPlzen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara