""
""

Pojačava se i Klivlend: Na pomolu trampa sa Hjustonom! Vilijams opet potpisao...

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.02.17. | 22:23

Šampion radi na dovođenju sjajnog beka

Pretposlednji dan roka za trejdove u NBA ligi donosi još zanimljivih vesti s one strane Atlantika. Jedan od najzanimljivijih je da se pojačavaju i redovi šampionskog tima. Klivlend Kavalirsi u finišu roka pokušavaju da što više osnaže tim pred nastavak odbrane titule.

Izabrane vesti

U tu svrhu je sa Kavsima novi desetodnevni ugovor potpisao Derik Vilijamsa. Podsetimo da je on 9. februara potpisao ugovor na 10 dana sa šampionima i očigledno da je ostavio solidan utisak pa su u Klivlendu poželeli još vremena za testiranje pre nego što mu ponude konačan ugovor.

Međutim, mnogo zanimljivija vest je mogući trejd sa Hjustonom. Klivlend je spreman da pusti Imana Šamperta, ali u zamenu za Patrika Beverlija. Rokitsi se za sada opiru i premišljaju da li da se odreknu Beverlija kojeg pored Kavsa još žele još Njujork Niksi i Boston Seltiksi. Situacija je prilično konfuzna jer u Teksasu nisu planirali razlaz sa Beverlijem koji je jedan od bitnih igrača za trenera Dantonija.

U Klivlendu će čekati do poslednjih sati rok da se Hjuston smiluje i da upali zeleno svetslo za dolazak Beverlija u šampionski tabor. Igrač ima želju, još samo da Hjuston popusti... 

(FOTO: Action images)


tagovi

Hjuston RoketsIman ŠampertNBA ligaPatrik Beverli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara