""
""

Pokunjeni crno-beli: Nismo ličili na tim... Abubakar ni reč nakon meča

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.02.16. | 16:38

"Ne mislim da smo platili cenu opredeljenju da odbranu igramo daleko od svog gola, jer Partizan mora da igra visoko. Ali sada nam preostaje da se smirimo i kada se glave ohlade analiziramo zbog čega nam se ovo desilo", rekao je Miladin Stevanović

Smrknutih lica i oborenih pogleda izašli su fudbaleri Partizana sa stadiona Obilića i kroz zube procedili kako ni njima nije jasno kako su uspeli da prokockaju gol prednosti na startu prolećnog dela sezone i seriju iz 2015. prenesu na prvi zvanični meč u novoj godini.
"Ne znam zbilja šta se desilo. Nemam objašnjenje. Teška utakmica je iza nas, po teškom terenu. Neću da koristim tu činjenicu kao izgovor, ali je zaista zbog svih okolnosti bilo potrebno iskoristiti mnogo truda, trčanja i energije da bi se osvojila tri boda, a mi to nismo uspeli. Gledaćemo narednih dana da se presaberemo, a čuli ste i sami poruku navijača, šta oni očekuju u večitiom derbiju", rekao je Darko Brašanac, strelac jedinog pogotka za Partizan u meču protiv OFK Beograda

Izabrane vesti

Štoper crno-belih Miladin Stevanović kumovao je kompletnom preokretu na današnjem meču, s obzirom da je u 64. minutu loše ispucao loptu, što je iskoristio Pavlovski i doneo Romantičarima prednost vrednu pobede nad favorizovanim rivalom.
"Posle prvog poluvremena u kojem smo koliko-toliko dobro funkcionisali. Usledio je nastavak u kojem smo poklonili dva gola. Nismo ličili na tim. Suviše smo se raširili i omogućili protivniku da češće ima loptu u posedu i hvata nas na kontre. Ne mislim da smo platili cenu opredeljenju da odbranu igramo daleko od svog gola, jer Partizan mora da igra visoko. Ali sada nam preostaje da se smirimo i kada se glave ohlade analiziramo zbog čega nam se ovo desilo", dodao je Stevanović.

Jedino po čemu će se u Humskoj pamtiti utakmica na stadionu Obilića jeste ulazak na teren Dušana Vlahovića, koji je u 70. minutu postao najmlađi debitant u istoriji Partizana.
"Osećam veliku čast i privilegiju zbog te činjenice. Zahvalan sam klubu i treneru Tomiću koji su mi omogućili da postanem najmlađi debitant u istoriji kluba. Trudiću se da opravdam njihovo poverenje, ali ostaje gorak ukus zbog poraza. Jedino što mogu da obećam navijačima jeste da ćemo se popraviti i od derbija biti bolji", rekao je Vlahović, dok njegov kolega iz napada crno-belih Abubakar Oumaru nije bio raspoložen za izjave.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMiladin StevanovićEvropaDušan VlahovićAbubakar Oumaru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara