""
""

Popaj spašava Tumbu u Kini

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.06.13. | 22:27

Najbolji strelac lige ima ponudu kineskog Vuhana na čijoj klupi sedi bivši sportski direktor Partizana koji i nema baš uspeha

Došao je Ljubiša Tumbaković u kineski Vuhan kao spasilac da pomogne timu da pobegne iz opasne zone, ali za sada mu ne ide. Tumbakovićev tim zauzima 14. mesto na tabeli sa samo šest osvojenih bodova i po svemu sudeći je da sledi mu grčevita borba za opstanak.

Izabrane vesti

Zbog toga je Tumbaković zahtevao dodatna pojačanja, a prvo koje je dobio je najbolji strelac naše Superlige Miloš Stojanović iz Jagodine. Popularni Popaj je sjajnim igrama u minuloj sezoni skrenuo pažnju mnogih klubova, među kojima je bila i Crvena zvezda, ali je izbarao zov Kine, saznaju Novosti.

Dobio je dozvolu za odlazak od Jagodine i već potpisao predugovor sa Vuhanom, tako da ostaje samo da se spakuje i krene ka Dalekom istoku. Iza njega je sezona u kojoj je sa 19 golova bio prvi strelac lige i u kojoj je osvojio Kup Srbije, tako da je 28-godišnji napadač na najbolji način naplatio dobre igre. Društvo u Vuhanu će mu pored Tumbakovića praviti i naš defanzivac Novak Martinović, bivši član Steaue.

Zanimljivo je da će Stojanović sada biti rival sa Dalijan Aerbinom, koji sa klupe predvodi Simo Krunić, njegov trener u Jagodini u prošloj sezoni. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

JagodinaLjubiša Tumbakovićmeđunarodni fudbalMiloš StojanovićSrbijaSuperligaTransferi 2013vuhan zal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara