""
""

Porto, Olimpijakos, Fenerbahče, pa Cvajta

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.12.16. | 16:29

Vitor Pereira na pragu Minhena 1860

Posrnuli Minhen 1860 prolazi kroz tranziciju, trenutno je u bezbednoj zoni u Cvajti, ali sa samo tri boda manje od Karlsruea koji drži mesto koje vodi u baraž, nisu daleko od opasne zone. 

Izabrane vesti

Nedavno su, posle serije očajnih rezultata, smenili trenera Kostu Runjajića, a dok ne angažuju njegovog naslednika, tim će voditi trener mladog tima Danijel Birofka.

Bogati gazda Lavova Hasan Ismaik ne sedi skrštenih ruku, a nemački mediji, među kojima je i sve pouzdaniji portal Sport1, javljaju da je glavni kandidant za upražnjenu funkciju Portugalac Vitor Pereira. On je trenutno bez posla otkako mu je letos istekao ugovor sa turskim Fenerbahčeom, a pored istanbulskog giganta trenirao je tokom karijere i Porto, Olimpijakos, kao i jedan tim u Saudijskoj Arabiji.

Portugalac je nedavno bio na pregovorima i sa Interom, kako bi zamenio smenjenog Holanđanina Franka De Bura, a taj posao mu je “nameštao” poznati londonski menadžer Kija Jorabhijan, koji ga ponovo gura, ovaj put na klupu bavarskog tima. Uticajni agent dobar je i sa vlasnikom Minhena Ismaikom.

Pored trenera Minhen 1860 mora da angažuje i novog sportskog direktora, a posle smene Tomasa Eihina. Novo ime na toj funkciji biće čovek za kojeg se odluči gazda Lavova, a jedan od kandidata je i Jens Tod koji je nedavno napustio Karlsrue.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bundesliga 2Minhen 1860NemackaVitor Pereira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara