Poslednje prebrojavanje pred meč sezone: Di Marija - spreman! Mota - spreman! Lasana - spreman!

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.03.18. | 18:13

Unaj Emeri prilično zadovoljan zbog situacije u igračkom kadru, kada se izuzme izostanak najboljeg igrača

Nema i neće biti Nejmara do kraja sezone u dresu Pari Sen Žermena, ali atmosfera u glavnom gradu Francuske dostiže vrhunac uoči revanša osmine finala Lige šampiona protiv Real Madrida. Unaj Emeri ne može da računa na svog najboljeg i najefinasnijeg igrača, ali je vrlo zadovoljan dočekao današnju konferenciju za štampu uoči sutrašnjeg okršaja na Parku prinčeva (20.45), s obzirom da su svi ostali igrači spremni.

Zostatak iz prvog meča jeste prilično neprijatan (1:3), ali ukoliko domaćin dođe do svog ritma neće biti i nedostižan za PSŽ.

Izabrane vesti

Proteklih dana su se pominjale mogućnosti da meč sa Realom propuste i Di Marija, Mota i Lasana Dijara, ali Emeri donosi pozitivne vesti. Najveći hendikep bi naravno predstavljao izistanak odličnog Argentinca.
„Di Marija je spreman, svi znamo šta Liga šampiona znači. Mota i Dijara su takođe spremni za igru, imaju iskustva u ovakvim mečevima i izbor igrača za ovaj meč će mi biti prilično lak”, rekao je Emeri.

PSŽ - REAL MADRID
1 (2,00) X (3,90) 2 (3,30)

Sa druge strane, Madriđanima bi mogli da nedostaju Toni Kros i Luka Modrić ukoliko se u potpunosti ne oporave od povreda.
„Ja želim da igram protiv najboljih igrača Real Madrida. Ovo je jedna od najvažnijih utakmica u sezone, poseban momenat za navijače Pari Sen Žermena, ali i čitavu Francusku. Velika šansa da napravimo koran unapred”, rekao je Emeri.

Di Marija bi trebalo da zauzme mesto u veznom redu, dok će na Nejmarovo mesto najverovatnije Julijan Draksler. Taj napad, uz Mbapea i Kavanija, mogao bi da napravi ozbiljne probleme Kraljevskom klubu.

Parižani su se konsolidovali nakon poraza u prvom meču osmine finala Lige šampiona i vezali četiri pobede, od čega dve ubedljive protiv Marselja u prvenstvu i Kupu Francuske. Real Madrid je neočekivani poraz od Espanjola ispravio laganim slavljem protiv Hetafea u Primeri.

Foto: Action images


tagovi

Unaj EmeriAnhel Di MarijaTijago MotaLasana Dijara

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara