"Vladimir Jugović"
"Vladimir Jugović"

Postavite pitanje Vladimiru Jugoviću

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.01.13. | 13:39

Jedan od najtrofejnijih srpskih sportista ikada naredni je gost MOZZART Sporta u rubrici 'Jedan na jedan'. Iskoristite priliku da pitate Jugovića sve što vas zanima

Vladimir Jugović

Jedna od najčitanijih rubrika MOZZART Sporta, "Jedan na jedan", koju možete čitati svakog trećeg utorka u mesecu u najtiražnijem srpskom sportskom magazinu, ovog puta će ugostiti Vladimira Jugovića, osvajača Kupa evropskih šampiona s Crvenom zvezdom 1991. godine, nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije i prvotimca Sampdorije, Juventusa, Lacija, Atletiko Madrida, Intera, Monaka....

Izabrane vesti

Dajemo vam mogućnost da postavite pitanje najuticajnijim ličnostima iz sveta sporta, a posle Duška Vujoševića, Roberta Prosinečkog, Aleksandra Stanojevića, Vladimira Petrovića Pižona, Dejana Bodiroge, Svetislava Pešića, Mladena Krstajića, Nebojše Čovića, Tomislava Karadžića, Aleksandra Kolarova, Avrama Granta, Vlade Jovanovića, Marka Pantelića, Ivane Španović, Zdravka Mamića, Sava Miloševića, Aleksandra Jankovića, Mateje Kežmana, Zvezdana Terzića, Branka Ružića... pred vama će se naći jedan od najtrofejnijih igrača u istoriji srpskog sporta i čovek koga bi mnogi rado videli na nekoj od rukovodećih funkcija u Crvenoj zvezdi ili FSS.

Iskoristite jedinstvenu priliku da pitate Jugovića o njegovog neverovatno bogatoj karijeri, svetskim zvezdama s kojima je igrao, brojnim trofejima koje je osvajao, životu posle završetka fudbalske karijere i o mnogim drugim interesantnim temama.

Jugoviću pitanja možete postavljati ovde, ostavljajući ih kao komentar ispod teksta, putem mejla 1na1@mozzartbet.com, ili na našim Fejsbuk i Twitter stranicama i to do četvrtka 17. januara u podne.



Molimo vas da se potpišete imenom i prezimenom ili nadimkom, kao i da navedete mesto iz kojeg ste, kako bismo bili u mogućnosti da objavimo ko je postavio pitanje.

Odgovore Vladimira Jugovića moći ćete da pročitate u magazinu MOZZART Sport, u broju koji izlazi u utorak 22. januara, kao i na portalu mozzartsport.com.

(Foto: Star Sport)


tagovi

Atletiko MadridFK Crvena zvezdaEvropaInterItalijajedan na jedanJuventusLacioprosinecki 1na1Serija AŠpanijaSrbijaSuperligaVladimir Jugović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara