""
""

Potonuće Kristal Palasa i Roja Hodžsona! Murinjova rutina! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.10.17. | 22:40

Ekipa iz Londona završila takmičenje u Liga Kupu, ubedljivim porazom od Bristola

Kristal Palas je u ozbiljnom problemu. Ekipa iz Londona je produbila krizu na gostovanju Bristol Sitiju. Dobro, neko će reći da Roju Hodžsonu nije prioritet Liga Kup i da je sve snage usmerio na opstanak u Premijer ligi. Stoji da je iskusni stručnjak na teren poslao šarenu postavu, ali ubedljiv poraz u Bristolu je jasan znak za uzbunu - 4:1.

Bilo je to klasično šamaranje. Iako je Kristal Palas poveo golom Sakoa sve posle toga je bila dominacija jednog tima - onog iz nižeg ranga. Očajnu odbranu gostiju bušili su Tejlor, Đurić, Brajan i Douda.

Izabrane vesti

Trener Mančestera Žoze Murinjo za korak je bliže jednom trofeju. Jeste iskusni stručnjak rotirao, ali je postava sa Lingardom, Marsijalom i Rašfordom bila kadra da lako slomi otpor Svonsija - 2:0.

Igrao se Lingard. Tako se mogu najlakše opisati dešavanja u Velsu. Bolju igru Mančester je krunisao već u 21.minutu. Odličnu loptu iz dubine dobio je Lingard i lagano prevario golmana Svonsija. Kasnije je samo potvrdio trijumf.

Visio je u jednom trenutku Lester. Nekadašnji šampion Premijer Lige je gubio na svom bunjištu od Lidsa. Jedan od najboljih timova Čempionšipa je poveo pogotkom Pabla Hernandeza, ali je to bila kratka radost. Vrlo brzo je Ihenačo izjednačio.

Ipak, Lids je držao glavu iznad vode sve do sredine drugog dela. Tada je Slimani pogodio, a trijumf Lisica potvrdio je Marez.

LIGA KUP ENGLESKE - 1/8 FINALA

Utorak

Arsenal - Norič 1:1 (0:1) - produžetak
Bornmut - Midlzbro 3:1 (0:0)
Lester - Lids 3:1 (1:1)
Svonsi - Mančester Junajted 0:2 (0:1)
Bristol Siti - Kristal Palas 4:1 (2:1)
21.00: (1,18) Mančester Siti (6,75) Vulverhempton (12,00)

Sreda

20.45: (1,45) Čelsi (4,20) Everton (6,50)
21.00: (1,55) Totenhem (4,00) Vest Hem (5,40)

***kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)  


tagovi

EvropaKristal PalasLiga kupRoj Hodžson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara