Predsednik Rome dao zeleno svetlo za kupovinu N'Zonzija, sledeća meta Kvinsi Promes

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.08.18. | 12:53

Rimljani pokušavaju da kompletiraju tim za narednu sezonu

Predsednik Rome Džejms Palota dao je zeleno svetlo za kupovinu veziste Sevilje Stivena N'Zonzija, pa su u Rimu uvereni da bi posao mogao uskoro da bude priveden kraju.

Prema pisanju Gazete delo sport, francuski fudbaler je prihvatio četvorogodišnji ugovor sa platom od 3.500.000 evra po sezoni, pa su u Romi uvereni da bi na taj način mogli da spuste cenu obeštećenja ispod otkupne klauzule koja iznosni 35.000.000 evra.

Izabrane vesti

Nakon što bude kompletirao ovaj transfer, sportski direktor Vučice Monći okrenuće se odličnom ofanzivcu Spartaka iz Moskve Kvinsiju Promesu. Procenjeno je da bi klub iz Večnog grada za angažovanje brzonogog Holanđanina morao da izdvoji oko 25.000.000 evra.

Tamnoputi fudbaler je u Moskvi još od leta 2014. godine i sasvim sigurno se zasitio ruskog fudbala. Prošle sezone je odigrao 38 utakmica u svim takmičenjima za Spartak i postigao 21 gol uz 10 asistencija.

Promesu je levi ofanzivni bok primarno mesto, a Roma aktivno radi na rešavanju i druge strane napada, posle propalih pregovora sa Malkomom. U ovom trenutku glavna meta je Milanov tehničar Suso, ali Rimljani neće žuriti sa konačnom odlukom već će dobro proceniti tržište.

Foto: Action images


tagovi

Stiven N'ZonziKvinsi Promes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara