"Fudbaleri u Engleskoj vole da se provode"
"Fudbaleri u Engleskoj vole da se provode"

Premijer liga na kokainu

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.03.16. | 09:19

Kertis Vudhaus kaže da je ova droga najpopularnija među fudbalerima u Engleskoj i da im klubovi pomažu da prođu na testiranjima

Fudbaleri u Engleskoj vole da se provode

Nekadašnja mlada zvezda engleskog fudbala Kertis Vudhaus (35) tvrdi da je droga uveliko ovladala fudbalom, posebno Premijer ligom. 

Izabrane vesti

Bivši reprezentativac Gordog Albiona do 21 godine i nekadašnji prvotimac Šefild Junajteda, Birmingema i Hala, otvoreno je istupio u javnosti posle priznanja Marije Šarapove da je uzimala nedozvoljena sredstva.
„U jednom od klubova za koje sam igrao, mandžer je često dolazio u svlačionicu i rekao nam da stiže ekipa za kontrolu na narkotike, pa da svi koji smo koristili nešto prethodnih dana odmah odemo kući. Neću da vas lažem, nekoliko dobrih fudbalera je odmah zapalilo“, tvitnuo je Vudhaus.

Ovaj tvit otvorio je raspravu koju je Kertis začinio novim pikantnim detaljima.
„Fudbaleri u Engleskoj najviše uzimaju kokain iz razloga što ostaje u organizmu samo 48 sati. Ali ponedeljak ujutro na treningu je bio pravi ruski rulet za pojedince“.

Ozbiljne optužbe: Kertis Vudhaus

Vudhaus je i nekadašnji bokserski šampion Britanije u lakoj kategoriji koji otkriva i da se tamnoputi igrači više testiraju nego belci.
„Jednom sam u Piteboru bio testiran tri puta za sedam dana i svaki put sam prošao. S vremena na vreme govorili su mi da je nalaz sr*nje i da ih sigurno varam“.

Nekadašnji fudbaler, koji trenira materski tim Hal Junajted, tvrdi i da je, dok je tvitovao ove navode, dobio direktnu poruku od nekadašnjeg saigrača da prestane da piše.
„Upravo sam dobio poruku od bivšeg saigrača koji mi je rekao: 'Oi, začepi gubicu, čoveče'“, požalio se Vudhaus koji je  ovoga jutra ustalasao birtansku javnost.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligakokainKertis VudhausEngleskadroga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara