""
""

Pretplata i repriza u Letoniji

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.11.17. | 13:25

Ključ opstanka Mete leži u zaustavljanju opasnog Azerbejdžanca Vugara Asgarova iz redova Olainea

Meta/Lu i Olaine kao da su se pretplatili da biju bitke po okončanju ligaškog dela. Borba za preživljavanje u najjačem društvu Letonije ponovo je kao prošle sezone spojila ova dva tima, koja su zauzela pretposlednju poziciju u prvom, odnosno, drugu u drugom rangu.

Izabrane vesti

Meta/Lu prošle sezone je u doigravanju igrao 1:1 na gostovanju Olaineu, a kod kuće sa pobedom 1:0 opstao. Spasilac je bio novopečeni, 198 santimetara visoki, reprezentativni napadač Letonije Roberts Uldrikis (19), koji je posle tog dvomeča napustio klub i pojačao redove prvoligaša RKS-a. Ekipu već 11 godina trenira isti čovek, Andris Riherts, inače i asistent selektora Letonije.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 18:00 5881 LE1PO Olaine - Metta/Lu kmb X2&0-2 2,25

Meta je univerzitetski klub i uglavnom se oslanja na mlade snage, mada trenutno pod ugovorom ima četvoricu internacionalaca. Ključ opstanka leži u zaustavljanju opasnog Azerbejdžanca, Vugara Asgarova. Napadač Olainea u ovoj sezoni 15 puta je pogodio metu na 19 odigranih susreta, ali nije uspeo da ugrozi neprikosnovenu Valmijeru, koja je bez problema osvojila promociju. 

Razlika između prve i druge lige Letonije je ogromna, pa shodno tome treba očekivati sličan rasplet kao i prošle sezone. Revanš duel na stadionu Mete igra se u ponedeljak.

LETONIJA 1, PLEJ-OF (PRVI MEČ)

Četvrtak
18.00: (5,00) Olaine (4,00) Meta/Lu (1,50)

*** kvote su podložne promenama

TABELA - LETONIJA 1

TABELA - LETONIJA 2

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

EvropaLetonijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara