""
""

Prijović: Kad sam bio mali, znao sam svoj pravac...

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.03.17. | 22:03

"Odmah sam rekao nastavnici: Nema potrebe da učim da pišem bilo kakvu prijavu za posao, jer već sada znam da ću igrati fudbal kad odrastem“, naveo je momak rođen u Švajcarskoj

Aleksandar Prijović, budući reprezentativac Srbije, za manje od mesec dana „zapalio“ je Solun i postao ljubimac navijača PAOK-a. Šest odigranih golova i pet utakmica najbolji su dokaz da uprava solunskog Dvoglavog orla nije pogrešila kada je odlučila da obori klupski rekord i plati 1.900.000 evra.

Izabrane vesti

A status junaka kod najvatrenijih navijača PAOK-a stekao je nedavno golom u duelu sa ljutim rivalom Olimpijakosom u kojem se crno-beli slavili sa 2:0.

Prijović je u intervju za klupski magazin PAOK-a pričao o fudbalskim počecima, zašto je odabrao solunskog velikana i onome što ga najviše nervira.
“Kad sam imao 11 godina, u školi smo dobili zadatak da napišemo neku vrstu prijave za posao. Odmah sam rekao nastavnici: Nema potrebe da učim da pišem bilo kakvu prijavu za posao, jer već sada znam da ću igrati fudbal kad odrastem“, rekao je Prijović za magazin Tumba.

Kao i svakom pravom golgeteru, Srbinu rođenom u Švajcarskoj „noćnu moru“ predstavljaju promašaji.
“Ne mogu da spavam kada ne postignem gol. Teško mi je kad promašim neku dobru šansu. Razmišljam šta sam mogao da uradim drugačije.“

Ovaj 26-godišnji napadač naveo je i da je odabrao crno-bele jer se radi o velikom klubu.
“Došao sam u PAOK da pravim razliku na terenu, da pomognem ekipi da osvaja trofeje. Znam da sam došao u veliki klub, pritisak je normalna stvar i ovde u PAOK-u moramo da se nosimo sa tim“, zaključio je Prijović.

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

PAOKmeđunarodni fudbalGrčka SuperligaAleksandar Prijović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara