""
""

Prilična gužva oko srpskog štopera na zimskoj pijaci: Uključili se Fener i Verona

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.12.15. | 18:55

Za defanzivca reprezentacije Srbije se još odranije interesuju Anderleht, Standard, Ajaks i Fejenord, kao i još dva turska kluba

Jedan od srpskih fudbalera pred kojima je prilično širok izbor u zimskom prelaznom roku je Miloš Kosanović. Povremeni reprezentativac Srbije je igrama u prošloj i aktuelnoj sezoni za belgijski Mehelen skrenuo pažnju jačih klubova, a lista zainteresovanih je sve duža.

Izabrane vesti

Belgijski mediji su ranije pisali o interesovanju Anderlehta, Ajaksa, Fajenorda i Standarda, ali Kosanovićevo ime se nalazi i u tefterima još nekih evropskih klubova. Turski mediji danas otkrivaju da je Fenerbahče zainteresovan za Kosanovića i da ga vidi kao zamenu za Bruna Alvesa koji će narednog leta napustiti klub, a da bi transfer mogao da se realizuje u januaru kako bi Srbin prošao šestomesečni period adaptacije. Pored te informacije se plasira i vest da su Sivas i Bursa takođe motrili na srpskog štopera, ali da su im šanse male pored velikana iz Istanbula.

Istovremeno se u Italiji spekuliše da bi Kosanović mogao da pojača Veronu koja u januaru mora da kupuje kako bi izborila opstanak u Seriji A. Navodno je i igrač zainteresovan za selidbu na Apenine i već je postigao sporazum se menadžmenstom kluba sa Bentegodija.

Kako god, izgleda da je kucnuo čas da Kosanović napusti Mehelen, a da klub pristojno zaradi na njegovom obeštećenju...

(FOTO: Star sport)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016VeronaTurskaSuper ligSerija AŽupiler Pro ligaMiloš KosanovićMehelenItalijaFenerbahčeEvropaBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara