""
""

Problem reprezentacije Francuske je što u njoj igraju imbecili

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.11.13. | 13:24

To je izjavio kontoverzni Bernar Tapi nekadašnji predsednik Olimpika iz Marselja

Francuska je u velikoj opasnosti da se prvi put posle 1994. godine ne nađe na nekom velikom takmičenju. Tog novembra 1993. godine je Emil Kostadinov sa dva gola na Parku prinčeva zavio Francuze u crno i ostavio bez plasmana na Mundijal u SAD-u.

Izabrane vesti

Sada su Ukrajinci ti koji prete da će Francuzima skinut skalp. Pobeda od 2:0 iz prvog meča je sjajan rezultat pred večerašnji revanš u Parizu. Reprezentativci Francuske su izgubili kredibilitet i podršku u javnosti i među navijačima i veliki je broj onih koji smatra da izabranici Didijea Dešana večeras neće uspeti da nadoknade minus iz Kijeva. Jedan od najoštrijih kritičara ove selekcije Francuske je nekadašnji kontroverzni predsednik Olimpika iz Marseja – Bernar Tapi.
“Problem francuske reprezentacije je što u njoj igraju imbecili. To je problem koji traje već nekoliko godina. Nacionalnom timu su potrebni inteligentni igrači kao što su bili Platini ili Zidan. U ovom trenutnom timu Francuske nema mnogo inteligentnih fudbalera. Zato mislim da ćemo večeras remizirati sa Ukrajinom i da nećemo otići na Mundijal. Ako ipak kojim slučajem pobedimo, nadoknadimo poraz iz prvog meča i plasiramo se na SP, onda ću sa svojim sinovima napraviti ludu žurku. Ako ekipa ne uspe, popiću čaj i otići u krevet”, rekao je nekada jedan od najmoćnijih ljudi evropskog fudbala Bernar Tapi.

(FOTO: Action images)


tagovi

Bernar TapiEvropaFrancuskaFudbalska reprezentacija Francuskereprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara