"Ljubiša Stamenković Piskavac"
"Ljubiša Stamenković Piskavac"

Problemi u Pazaru: Navijači Slobode sprečeni da dođu, Piskavac gnevan i na sudije

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.03.14. | 17:19

"Osakatili su vas", navodno je jedan od igrača Plavih rekao šefu struke protivničkog tima

Ljubiša Stamenković PiskavacStvari koje nemaju mnogo veze sa sportom u prvom planu na konferenciji za novinare posle pobede Novog Pazara nad Slobodom u 18. kolu Superlige. Trener Slobode Ljubiša Stamenković bio je gnevan zbog toga što navijačima Užičana, prema njegovim rečima, nije bilo dozvoljeno da pomognu omiljenom klubu, a indirektno je optužio i sudije da su favorizovale domaćina.
"Meni je igrač Novog Pazara po završetku utakmice prišao i rekao: ’Osakatili su vas’. Šta je time hteo da kaže prosudite sami", poručio je okupljenima popularni Piskavac po završetku oficijalnog dela konferencije za novinare, na šta mu je kolega iz Novog Pazara Zoran Njeguš uzvratio pitanjem: "Ko ti je to rekao?".
"Pitaj ove tvoje", ogorčen je bio Stamenković.

I tokom obraćanja novinarima Stamenković je izneo brojne zamerke.
"Pre nego što krenem o utakmici želeo bih da kažem da su me navijači Slobode molili da kasnimo sa početkom utakmice pet minuta, međutim, ja nisam hteo da radim to, nego sam hteo da to kažem sad. Kome je smetao autobus navijača Slobode i zašto nije bilo naših navijača na utakmici?Ova utakmica nije bila proglašena utakmicom visokog rizika i smešna su mi saopštenja koja stižu u naš klub jer mi smo dočekali Novi Pazar kao prijatelje, pustili ih da se raduju, da nam bacaju dimne bombe i zapale tartan stazu... Falili su nam naši navijači da bi ova utakmica ličila na pravi derbi".

Izabrane vesti

Pitanja nije trebalo postavljati...
"Neko ne želi pravi fudbal i prave relacije ovde kod nas. Svaka čast Novom Pazaru na borbenosti, momci su ostavili srce na terenu i zaslužili su da pobede. Ali, postoje mnoge stvari koje nisu bile sportske i zbog kojih mi je žao što se bavim fudbalom".

Zoran NjegušNjeguš se, pak, koncetrisao isključivo na fudbal.
"Imali smo jednu izuzetno tešku nedelju posle utakmice sa Radom, posle koje smo doživeli medijske napade. Bilo nam je jako teško pripremati se za ovaj meč i očekivao sam jednu tešku i borbenu utakmicu. Čestitam mojim igračima na važna tri boda, a istakao bih izvanrednog golmana Slobode koji je udarac Rusmira kada smo svi videli loptu u golu izbacio u korner. Da smo tada dali gol mislim da bi se otvorila utakmica. Morali smo da bolje čitamo igru kada smo imali igrača više u polju".

(FOTO: Star Sport, Emir Sadović)


tagovi

Zoran Njegušsloboda užiceSuperligaSrbijaNovi PazarLjubiša Stamenković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara