""
""

Profesor Vilja uči Amerikance fudbalu, prvenac i asistencija u dresu Njujork Sitija (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.03.15. | 09:10

Španski napadač već u prvoj utakmici Njujork Sitija na domaćem terenu pokazao da će navijači u Americi moći da uživaju u čarolijama, a kolege da uče i sakupljaju fore

Kakav Vilja, strašan Vilja! Bivši napadač Valensija, Barselone i Atletika na najbolji način se predstavio navijačima u Njujorku na čuvenom stadionu Jenkija, pošto je njegov Siti u drugom kolu MLS lige savladao Nju Ingland sa 2:0.

Izabrane vesti

To je Sitiju prva pobeda u sezoni, Vilja je postigao prvi i asistirao kod drugog pogotka domaćina koji je imao podršku 43.000 gledalaca. 

Prvi gol Vilja je postigao u 19. minutu, posle odlične akcije po levoj strani, koja je podsetila na neke dane dok je igrao za Barselonu, a partneri mu bili Ćavi i Andres Inijesta. 

Španski internacionalac je u 84. minutu krunisao odličnu partiju, pošto je asistirao Patriku Malinsu, a ovaj otklonio sve dileme oko pobednika, ako ih je uopšte i bilo.

Njujork Siti je u prvom kolu osvojio bod na gostovanju ekipi Orlanda, a ta utakmica ostala je upamćena po debitantskom golu Brazila Kake u MLS ligi.

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

Njujork SitiMLSmeđunarodni fudbalDavid Vilja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara