"Sem Kveri"
"Sem Kveri"

Prošle godine ga srušio, ove mu pomaže: Kveri pobedom nad Marijem vraća Novaka na prvo mesto!

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.07.17. | 16:53

Američki teniser u četvrtfinalu Vimbldona savladao aktuelnog šampiona nakon pet setova velike borbe

Sem KveriSem Kveri vraća dugove! Prošle godine je neočekivano u četiri seta poslao u  trećem kolu Vimbldona kući Novaka Đokovića, koji je u tom trenutku držao sva četiri grend slem trofeja i pisao istoriju tensia, a ove ga vraća na prvo mesto.

Američki as je ovog puta u četvrtfinalu največćeg teniskog tunrira savladao aktuelnog šampiona londonskog grend slema Endija Marija nakon velike borbe u pet setova i tako otvorio našem asu put ka vladarskoj ATP poziciji. Kveri je slavio s rezultatom 3:6, 6:4, 6:7 (4), 6:1, 6:1.

Izabrane vesti

Uslov je bio da Rafel Nadal i Endi ispadnu pre polufinala, što se i dogodilo. Još ostaje da naš as podigne po četvrti put u karijeri prestižni pehar, što je pre samo dve sedmice delovalo kao bajka. Naravno, do tog momenta Novaku su potrebne još tri pobede.

Mari se žalio na povreduŠkot se  još pre Vimbldona žalio na probleme sa kukom, a povreda mu se očigledno vratila u drugoj polovini meča. Bol je postao očigledan u petom setu kada se jedva kretao u pojedinim poenima. Istina, slično se dešavalo i prethodnih rundi, teško je hodao između poena, ali bi, kada igra počne izgledao zdravo. Bilo kako bilo šampion je pao, a čini se da stvari polako dolaze na svoje mesto. 

(foto: Action Images)


tagovi

VimbldonSem KveriNovak ĐokovićEvropaEngleskaEndi Mari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara