""
""

PSŽ ima alternativu: Davida Luiza menja zemljak od 15.000.000!

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.08.16. | 15:18

Rodrigo Kajo kojeg je tražilo pola Evrope pregovara sa Parižanima

Nisu u Pari Sen Žermenu 100 odsto ubeđeni da će uspeti da zadrže Davida Luiza koji je, prema navodima sa Ostrva, blizu povratka u Čelsi. Zato ne žele da ih ta informacija dočeka večeras u raskoraku pa su uspostavili kontakt sa fudbalerom Sao Paula Rodrigom Kajom od koga očekuju da dostojno zameni kovrdžavog defanzivca na Parku prinčeva.

Izabrane vesti

Radi se o 23-godišnjem reprezentativcu Karioka koji je sa Brazilom nedavno osvojio zlatnu medalju na fudbalskom turniru na Olimpijskim igrama. Pažnju na sebe privukao je sjajnim igrama u Brazilu gde je svojevremeno spakovao u džep i Nejmara

Kajo je prethodnih dana bio česta tema svetskih medija, a posebno je bio popularan na Apeninima gde se dovodio u vezu sa Fiorentinom, Milanom i Napolijem. Rosoneri su bili najzagrejaniji za njega, ali su podvili rep nakon što im je iz Brazila stigla informacija da mogu da ga dobiju za 15.000.000 evra.

Ta cifra je ništa za čelnike PSŽ-a koji plivaju u katarskim milionima, a sam otac fudbalera Sao Paula priznao je lokalnim medijima da postoji višednevni kontakt sa Parižanima i da bi njegov sin mogao lako da nastavi karijeru u Francuskoj.

Svakako da bi mu tamo prijalo okruženje jer su Brazilci poput Markinjosa i Tijaga Silve nosioci igre u defanzivi Svetaca, pa bi mladi fudbaler još bolje stasao uz njih. Kajo inače nastupa na istim pozicijama kao i David Luiz, a zanimljivo da mu je prošlog leta propao transfer u Valensiju od 12.500.000 evra jer oba puta nije prošao medicinske preglede. 

Tokom ovog prelaznog roka Rodriga je tražio i nemački Hamburger, ali je odustao jer je Sao Paulo tražio previše para, a raspitivala se i Sevilja. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiRodrigo KajoPari Sen ŽermenLiga 1letnji prelazni rok 2016Francuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara