"Tomas Menije među Svecima"
"Tomas Menije među Svecima"

PSŽ potrošio 37.000.000 u jednom danu, Menije prebrodio strahove i potpisao

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.07.16. | 17:16

Da li su Sveci konačno rešili probleme na desnom beku?

Tomas Menije među SvecimaGregori van der Vil nije opravdao očekivanja, Serž Orije je sam sebi pucao u nogu kada je rešio da u šali sa drugarima dobrano izvređa pola svlačionice. Uprava Pari Sen Žermena morala je da i treći put u poslednje četiri godine krene u potragu za desnim bekom, a izbor je pao na dosadašnjeg prvotimca Klub Briža Tomasa Menijea, kojeg je šira javnost mogla da upozna na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Posle prve utakmice zamenio je Lorana Simana, ostavio odličan utisak mada će verovatno turnir u Francuskoj pamtiti po onoj finti Hala Robson-Kanua, koji je jednim potezom izbacio trojicu čuvara i poveo Velšane do neočekivane pobede nad Belgijom i polufinala Evropskog prvenstva.

Izabrane vesti

Opšti utisak je svejedno bio veoma dobar, pa je PSŽ lako prelomio. Možda i lakše nego sam Menije, koji je samo dan ranije priznao da se pribojava selidbe u Pariz zbog žestoke konkurencije u timu Svetaca.
"Trener me želi... Ali plašim se klupe Pari Sen Žermena. To je sasvim druga planeta. Još oklevam", iskreno je rekao Menije, koji je na stolu imao i konkretne ponude Napolija, Vest Hema i Torina.

Na kraju je izabrao PSŽ. Verovatno i zbog plate o kojoj se za sad ne zna ništa. Ali novac nije poseban problem za Parižane. Posebno ne kada su za obeštećenje platili "tričavih" 7.000.000. Sitnica za bogate šeike. Ugovor je potpisan na četiri godine.

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: psg.fr/printscreen)


tagovi

Tomas MenijeŽupiler Pro ligaPari Sen ŽermenLiga 1letnji prelazni rok 2016Klub BrižFrancuskaEvropaBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara