""
""

Puklo u Belgiji! Kurtoa u žučnoj raspravi sa Vilmotsom, menja ga Minjole?! Strasti u timu podeljene

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.06.16. | 17:14

Ozbiljna svađa prvog čuvara mreže i selektora...

Ni tri dana posle poraza od Italije mira u redovima Belgije - nema! 

Izabrane vesti

Ozbiljnu šamarčinu od Azura dobili su Đavoli na startu Evropskog prvenstva, na koje su stigli kao jedna od najozbiljnijih selekcija, sa apetitima da se popnu na sam tron. 

Belgijanci su prikazali prilično slabo izdanje, gde su praktično svih 90 minuta bili na milost i nemilost aduta Antonija Kontea, zbog čega su se strasti u svlačionici prilično uznemirile.

Prema pisanju belgijskog portala Sportvereld posle taktički savršenog izdanja Italije i slabe partije cele Belgije došlo je do paklene rasprave između golmana Tiba Kurtoe i selektora Marka Vilmotsa. Naime, Čelsijev čuvar mreže bio je besan na svog šefa zbog postavke, pa je navodno poručio:
„Razbili su nas! Potpuno su nas nadigrali u svim delovima igre – taktički, tehnički i organizaciono“.

Mada nema konkretnih detalja, pomenuti sajt je istakao da je palo i dosta teških reči na njihovoj relaciji, te da je Vilmots bio izuzetno besan na svog igrača. Takođe, pouzdani Bein Sport tvrdi da je nova svađa eskalirala u avionu na povratku u trening bazu, te da su igrači morali da stanu između.

Kako se pominje, Vilmots čak razmišlja da u narednim mečevima koristi rezervnog čuvara mreže Simona Minjolea. Takođe, šuška se i da su strasti u timu podeljene, te da je atmosfera izuzetno poljuljana...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Tibo Kurtoareprezentativni fudbalFudbalska reprezentacija BelgijeMark Vilmotseuro 2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara