""
""

Put Gorana Gogića: Od Slavišinog diskretnog heroja do Lalinog žrtvenog jarca

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.11.14. | 10:31

Trener crveno-belih objasnio epizodnu ulogu iskusnog zadnjeg veznog igrača koji je prošle sezone imao veliki doprinos u šampionskom pohodu

Kod Slaviše Stojanovića je bio diskretni heroj u pohodu na dugo čekanu titulu, kod Nenada Lalatovića tek puki epizodista. Iskusni vezni fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić  u ovoj sezoni proveo je svega 21 minut na terenu.

Pored neprikosnovenog Aleksandra Kovačevića minutažu je  počeo da mu krade i supertalentovani Marko Grujić, momak koji je označen kao projekat kluba. Trener crveno-belih Nenad Lalatović u razgovoru za Sportski žurnal rekao je da je nekadašnji član Jagodine žrtva taktike dodavši da je reč o sjajnom igraču.
"Goran je žrtva taktike. On je sjajan zadnji vezni, ali njegovo igranje zavisi od profila polušpica rivala. Bio bi, recimo, u timu kada bi nam bila potrebna duel i skok igra. Ukoliko rival igra s nižim i bržim igračima, tada je u prednosti Kovačević. On će igrati i na Evropskom prvenstvu, standardan je u mladoj reprezentaciji i, iskreno Zvezdi isplatljiviji", poručio je Nenad Lalatović.

Izabrane vesti

(Foto MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaGoran GogićNenad LalatovićSlaviša StojanovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara