""
""

Putin: Kako to 200 Rusa prebije nekoliko hiljada Engleza?

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.06.16. | 17:38

"Žao mi je što se veća pažnja pridaje tučama, a daleko manje fudbalu. Pristup organa valasti trebalo bi da bude isti za sve izgrednike", rekao je prvi čovek ruske države

Predsednik Rusije Vladimir Putin razočaran je zbog činjenice što se na Evropskom prvenstvu u Francuskoj više govori o nasilju nego o fudbalu i pozvao je organizatore da budu isti za sve izgrednike.

Izabrane vesti

Prvom čoveku ruske države postavio je javno pitanje o tome kako je moguće to da znatno manji broj navijača Zbornaje uspe da fizički da nadjača nekolio hiljada engleskih pristalica?
"Priče o nasilju ruskih i engleskih navijača su budalaština. Ne razumem kako 200 naših navijača može da prebije nekoliko hiljada Engleza. Žao mi je što se veća pažnja pridaje tučama, a daleko manje fudbalu. Pristup organa valasti trebalo bi da bude isti za sve izgrednike", rekao je Putin.

Ruski i engleski huligani nekoliko dana uzastopno su učestvovali u tučama u Marselju, a nasilje je kulminiralo i na samom stadionu.

Ruska država je uputila javni protest nakon hapšenja ruskih navijača u Kanu. Troje ruskih navijača osuđeno je na zatvorske kazne, a slično su prošli i engleski i francuski huligani.

(FOTO: Action images)


tagovi

Vladimir Putinreprezentativni fudbalhuliganieuro 2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara