""
""

Radenović ponovo neće biti u protokolu, Lipovij debituje za Zvezdu

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.03.14. | 18:42

Ukrajinac počeo sa radom i trebalo bi da provede nekoliko minuta na parketu

Košarkaši Crvene zvezde obezbedili su plasman na Fajnal-for ABA lige, ali imaju priliku da u poslednja četiri kola zacementiraju prvo mesto na tabeli i polufinalni okršaj sa četvrtoplasiranim timom na kraju takmičenja.

Naredni protivnik crveno-belih biće Krka, a meč je na programu u subotu od 21 čas u hali Pionir.
"Četiri je kola ostalo do kraja. Potrebno je da do samog završetka takmičenja budemo na visini zadatka kako bismo ostvarili našu želju - da ostanemo na prvoj poziciji. Na putu ka tome prvi na redu je duel protiv Krke, bitan zbog naše želje da pobedom idemo prema onome što želimo da se desi po završetku 26. kola", rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

Izabrane vesti

Crnogorski strateg je istakao da njegovi puleni nalaze u žestokom ritmu, ali veruje u još jedan trijumf. Ivan Radenović ponovo neće biti u sastavu, ali se očekuje debi Aleksandra Lipovija.
"Ekipa Krke je mlada i čvrsta, moramo da budemo oprezni. Moramo da odbranimo naš teren, da uradimo sve što je potrebno kako bismo došli do bodova. U žestokom smo ritmu i to ostavlja traga na igrače. Verujem da ćemo igrati dovoljno dobro kako bismo pobedili. Radenović neće biti u timu, Lipovij je počeo da radi, biće sa ekipom i videćemo koliko će igrati", zaključio je Radonjić. 

Zbog proslave svetskog dana žena ulaz za sve pripadnice nežnijeg pola biće slobodan.

(FOTO: MN press)


tagovi

Jadranska ligaDejan RadonjićSrbijaFK Crvena zvezdaAleksandar Lipovij

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara