"Majo Vujović"
"Majo Vujović"

Radnički traži izuzeće “dobrog čoveka“ i Novosađanina Maja Vujovića

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.05.16. | 14:58

Ko će deliti pravdu u Ljutice Bogdana?

Majo VujovićVreme je za odluke. Ko će pored Crvene zvezde i Partizana u Evropu? Čukarički, Vojvodina ili Radnički? Nišlije imaju najteži zadatak. Igra im samo pobeda uz kikseve rivala iz Beograda i Novog Sada, a sezona se završava gostovanjem kod Crvene zvezde na šampionskoj proslavi u Ljutice Bogdana.

Početak subotnje utakmice označiće Majo Vujović. Novosađanin. Dovoljan razlog da sa Čaira traže izuzeće sudije, jer je Vojvodina direktan rival Radničkom u borbi za treće ili četvrto mesto na tabeli. I nije samo Vujović problem. Prvi pomoćnik Dejan Petrović je iz Kikinde, Matija Olajoš Nađ je Subotičanin. Vujović je pritom i delegat FS Vojvodine u FSS.
"Majo je sjajan sudija, takođe je i dobar čovek. Međutim, kao čovek koji voli Radnički ja nikada ne bih mogao da objektivno gledam mečeve koji utiču na budućnost mog kluba, zbog toga postavljamo pitanje da li sudija koji je iz Novog Sada i koji ima istoriju sa FK Vojvodina može da bude objektivan u meču koji određuje budućnost našu, ali i iste te Vojvodine", pita se predsednik Radničkog Radan Ilić, a prenosi portal Real sa Nišave.

Izabrane vesti

Dodaje da je Vujović najmanje kriv, te da je odgovornost na Sudijskoj komisiji koja delegira arbitre.
"Sudije treba da se biraju javnim žrebanjem, da predstavnici ekipa prisustvuju žrebanju sudija pred svaki meč i time bi se umanjio bilo kakav prostor za manipulacije, jer bi sve išlo transparentno", kaže Ilić.

Inače, Radnički se zbog Maja Vujovića javno oglašavao i pred utakmicu sa Borcem iz Čačka u 30. kolu Superlige.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaRadnički NišRadan IlićMajo VujovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara