""
""

Rafin pakleni plan - Džermejn Defo za džabe!

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.04.17. | 09:50

Veteran Sanderelnda na listi želja mrskog lokalnog rivala

Zvezda predstojećeg prelaznog roka u Engleskoj sigurno će biti veteran Džermejn Defo

Izabrane vesti

Engleski reprezentativac definitvno je prerastao Sanderlend, bez obzira na pozne igračke godine (34), a nekoliko klubova otvoreno pokazuje interesovanje. Premijerligaši Vest Hem i Bornmut ne kriju da žele napadača koji je postigao 14 golova u eliti ove sezone, a sada ga hoće i veliki rival Crnih mačaka Njukasl, piše tabloid San.

Menadžer Svraka Rafa Benitez smatra da će iskusni golgeter biti pravo pojačanje za sve izvesniji povratak crno-belih u Premijer ligu, a probaće da ga prigrabi za džabe. Gazda kluba Majk Ešli voljan je da popuni nekoliko blanko čekova Špancu kako bi mogao da pojača tim tokom leta, a upravo je Defo viđen kao logično pojačanje bez obzira što igra za mrskog im lokalnog rivala.  

Zbog činjenice da Sanderlend na dobrom putu da ispadne ovog leta, Defou ne preostaje ništa drugo nego da odigra još jednu sezonu na top nivou u redovima nekog premijerligaša, a mogao bi lako da postane slobodan igrač jer bi njegova plata bila preveliki teret u Čempionšipu. Da je i dalje u punoj snazi pokazao je nedavno tako što je ponovo pozvan u reprezentaciju Engleske, a selektoru Garetu Sautgejtu odužio se golom protiv Litvanije u pobedi Albiona od 2:0.

Ono što je najzanimljivije u celoj priči je da Svrake žele Defoa čak i nakon što im je prošle sezone zagorčao život i volejom za 1:0 ne samo doneo trijumf Sanderelndu već i poslao Njukasl na začelje tabele, kasnije i u Čempionšip.

Eventualni dolazak Džermejna Defoa odrazio bi se verovatno i na status srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića koji ne dobija puno prostora na Sent Džejms Parku u konkurenciji prvog strelca Dvajta Gejla. Ako Defo dođe Mitar bi mogao da razmisli o pozivima iz Premijer lige kojih je bilo i tokom zime, a koje tada nije prihvatio.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Aleksandar MitrovićDžermejn DefoEngleskaPremijer ligaSanderlendTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara