Rastaju se Božović i Krila

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.12.19. | 11:29

Samo još da se dogovore oko uslova

Završena je jesenja polusezona u ruskoj Premijer ligi, pa je vreme da klubovi sumiraju učinjeno. U Krilama Sovjetov su to već učinili i nisu zadovoljni. Smatraju da je pretposlednje, 15. mesto na tabeli sa samo 18 bodova ispod očekivanja i zbog toga bi ceh mogao da plati trener Miodrag Božović.

Crnogorskom stručnjaku je već predočeno u klubu da nije ispunio planirano i da bi trebalo saradnja da se prekine. Međutim, kako piše ruski Sport ekspres, Božović insistira da mu se isplati ceo ugovor, kako bi potpisao raskid, dok u Krilima žele da se nađu na pola puta.

Izabrane vesti

Božović je propustio pet utakmica tima iz Samare ove jeseni, jer je bio suspendovan zbog sukoba sa sudijom i trenerom Orenburga Vladimirom Fedotovim.

Imaju u Krilima, navodno, već spremnu zamenu, pošto bi na mesto prvog trenera, ako se rastanu sa Božovićem, postavili Vladimira Kuhlevskog. Vremena za sve poteze ima dovoljno, pošto se ruska Premijer liga nastavlja 1. marta.

Nekadašnji trener Crvene zvezde, Miodrag Božović, vodio je u Rusiji do sada Moskvu, Dinamo Moskvu, Amkar, Rostov, moskovsku Lokomotivu, Arsenal iz Tule i sada Krila Sovjetov.

Foto: Shutterstock

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara