""
""

Ravaneli prezire folirante: Simuliraš faul – letiš napolje! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.10.13. | 12:53

Nekadašnji Juventusov golgeter, a sada trener francuskog Ajačija Fabricio Ravaneli očigledno ne voli da vidi simulante na terenu, čak ni u svojim redovima, pa je tako napadača svog tima Gađija Taloa izveo sa terena u 66. minutu kada je počeo da se previja na terenu, iako je bilo evidentno da mu nije ništa

Još kao igrač na terenu unosio je strah u kosti protivničkim defanzivcima, a sada kao trener pravi je strah i trepet za svoje igrače.

Nekadašnji Juventusov golgeter, a sada trener francuskog Ajačija Fabricio Ravaneli očigledno ne voli da vidi simulante na terenu, čak ni u svojim redovima, pa je tako napadača svog tima Gađija Taloa izveo sa terena u 66. minutu kada je počeo da se previja na terenu, iako je bilo evidentno da mu nije ništa.

Izabrane vesti

Kada je video da mu je spremljena izmena, golgeter sa Obale Slonovače je naglo iskočio iz nosila i ljutito reagovao na odluku svog šefa struke.

U svakom slučaju ova izmena nije urodila plodom, pošto je Ajačio dok kraja meča primio dva pogotka i ostao bez bodova u Genganu, ali će se igrači ekipe s Korzike dobro zamisliti kada sledeći put budu nameravali da učine nešto slično.


(FOTO: Screen shot)


tagovi

AjačioEvropaFabricio RavaneliFrancuskaLiga 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara