"Detalj sa meča"
"Detalj sa meča"

Razočarali i rezervisti: Zvezda samo 1:1 u Ubu

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.09.13. | 19:59

"Mali broj onih koji su nezadovoljni statusom je zaslužio prelaznu ocenu", komentariše Slaviša Stojanović. Goran Gogić doneo izjednačenje

Detalj sa mečaRemi sa Donjim Sremom uneo je nemir u tabor Crvene zvezde, a ni provera za igrače sa manjom minutažom nije popravila atmosferu u Ljutice Bogdana. Kombinovani sastav crveno-belih je, naime, u prijateljskom meču sa Jedinstvom iz Uba igrao 1:1.

Trener Slaviša Stojanović je na teren izveo sledeću startnu postavu: Vesić, Petković, Omega, Arauho, Mladenović, Gogić, Savićević, Mirić, Milunović, Mrđa, Mihajlović, a u nastavku meča šansu su dobili i golman Rajković, te Nenadić, Krneta, Jokić, Đuričković, Đorđević i Onjilo, dok su ceo meč na klupi presedeli omladinci Nemanja Ahčin i Stefan Čikić.

Izabrane vesti

Jedinstvo je povelo pogotkom Panića posle brze kontre u drugom poluvremena, da bi 15-ak minuta pre kraja kraja novajlija Goran Gogić izjednačio prvencom u crveno-belom dresu.

Sudeći po izveštaju na klupskom sajtu tandem Roberts Omega - Migel Arauho je "tokom većeg dela susreta delovao sigurno i kvalitetno je rešavao situacije ispred Vesićevog, odnosno u drugom poluvremenu Rajkovićevog gola", a rezultat je navodno mogao da bude i povoljniji da su Mihajlović, Đorđević, Mrđa i Milunović koristili svoje šanse.

Šef struke Crvene zvezde Slaviša Stojanović je, ipak, istakao da je mali broj onih koji su u dosadašnjem toku sezone grejali klubu zaslužio makar i prelaznu ocenu.
"Iz vidika igrača koji imaju manju minutažu, ovo je bila dobra provera. Dosta fudbalera nije bilo zadovoljno svojim statusom, jer nisu dobijali priliku da igraju u zvaničnim utakmicama, ali i pored toga mali broj njih je danas zaslužio prelaznu ocenu. Svakako da planiramo i u narednom periodu da igramo kontrolne utakmice, ali opet ponavljam, na današnjem meču mali broj njih je odigrao na zadovoljavajućem nivou", bez dlake na jeziku će Stojanović.

(FOTO: crvenazvezdafk.com, Milovan Milovanović)


tagovi

FK Crvena zvezdaGoran GogićJedinstvo UbMiguel ArauhoRoberts OmegaSlaviša StojanovićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara