"Reprezentacija Srbije"
"Reprezentacija Srbije"

Razočaravajući remi Orlova sa Panamom (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.06.14. | 08:14

Bane Ivanović strelac za našu reprezentaciju, diskutabilno suđenje u Americi

Reprezentacija SrbijeU gradu u kojem živi najveći broj Srba van Srbije - Čikagu naša reprezentaciju uprkos njihovoj podršci nije mogla da dođe do pobede protiv Paname – 1:1 (0:1).

Srbija je igrala u sledećem sastavu: Stojković, Ivanović, Basta, Stefan Mitrović, Kolarov, Matić, Tošić, Tadić, Gudelj, Marković, Đorđević

Izabrane vesti

Srbija je imala i prvu priliku na meču preko Zorana Tošića kada je igrač moskovskog CSKA iskosa šutirao sa nekih 17 metara,  ali njegov pokušaj nije bio dovoljno precizan. Posle samo tri minuta igre Lazar Marković se našao u izglednoj prilici posle proigravanja Dušana Tadića, ali je sudija signalizirao ofsajd, možda i bez razloga.

Sudijska ekipa nije bila na visini zadatka ni u 19. minutu kada je Filip Đorđević oduzeo loptu poslednjem igraču odbrane Paname koji ga je zatim oborio sa leđa, ipak arbitar taj start nije okarakterisao kao prekršaj za crveni karton.

Koliko je Tadić bitan za igru našeg nacionalnog tima videlo se u 26. minutu kada je izveo korner posle kojeg je kapiten Branislav Ivanović postigao gol glavom i pokazao da je možda i najveća pretnja za gol protivnika od svih reprezentativaca.

Panama je izjednačila u 60. minutu posle slobodnog udarca sa nekih 30 metara. Centaršut je preskočio celu odbranu reprezentacije, Dušan Basta nije uspeo da reaguje kako treba, a Tores je loptu prosledio do Gomeza koji je savladao Stojkovića.

Selektor Ljubinko Drulović je reagovao promenom igrača na terenu, ali Orlovi nisu uspevali da ozbiljnije ugroze gol Paname do 10 minuta pred kraj utakmice kada je Aleksandar Mitrović izbacio igrača rivala i ostao sam ispred golmana, ali je loše šutirao.

U 84. minutu reprezentacija iz Centralne Amerike ostaje bez jednog igrača jer je Rodrigez dobio drugi žuti karton zbog starta nad Mrđom.

Srbija je do kraja imala još nekoliko prilika, ali nije uspela da postigne gol tako da je druga utakmica američke turneje završena remijem – 1:1 (0:1). 

(FOTO: Action images)


tagovi

Srbijareprezentativni fudbalfudbalska reprezentacija SrbijePanama

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara