""
""

Real Madrid izbacuju iz Kupa kralja?!

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.12.15. | 23:22

Džaba ubedljiva pobeda nad Kadizom...

Real Madrid biće izbačen iz Kupa kralja ukoliko njegov večerašnji rival Kadiz do četvrtka u 14.00 sati pošalje žalbu Fudbalskom savezu Španije!

Madriđani su večeras napravili ogroman propust jer se u timu našao mladi napadač Denis Čerišev koji nije imao pravo nastupa, pošto je prošle sezone, igrajući za Viljareal, zaradio suspenziju, dobivši tri žuta kartona u duelima sa Sosijedadom, Hetafeom i Barselonom. 

Izabrane vesti

Svi šanski klubovi su uoči početka sezone dobili dopis o novom pravilu koje važi za Kup kralja, a na Santijago Bernabeuu očigledno nisu baš najbolje izanalizirali taj dopis. Zbog sličnog prekršaja ove sezone iz takmičenja je već izbačena Osasuna. 

Čerišev ove sezone sveukupno u svim takmičenjima nije odigrao ni 60 minuta, ali večeras se našao u startnoj postavi i postigao prvi pogodak za Real Madrid u 4. minutu. Zanimljivo da se informacija o suspenziji pojavila odmah čim je utakmica počela, što će reći da su novinari jako dobro bili obavešeteni, ali da ičigledno nisu želeli da skrenu pažnju Madriđanima. 

Sada je sve na Kadizu...

Zanimljivo da Rafi Benitezu ovo ne bi bilo prvi put da je na ovakav, ili sličan način eliminisan iz Kupa kralja. Vodeći Valensiju 2001. na teren je izveo četvricu igrača van EU, zbog čega su Slepi miševi izbačeni iz takmičenja iako su na terenu izborili plasman u narednu rundu.

(foto: Action Images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraKup kraljaEvropaDenis Čerišev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara