"BERND LENO"
"BERND LENO"

Real našao zamenu za Kasiljasa: Bernd Leno postaje Kraljević (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.03.15. | 13:00

Golman Bajera iz Leverkuzena bi mogao na leto da se preseli na Bernabeu i zauzme mesto koje je dugo bilo u vlasništvu velikog Ikera...

BERND LENODa li je došlo vreme da Iker Kasiljas postane nečija rezerva ili da pak napusti Santijago Bernabeu, videćemo, jedno je sigurno, Real Madrid je ozbiljno zagrizao da dovede Bernda Lena. Nemački čuvar mreže briljira u Leverkuzenu već četvrtu sezonu, a nedavno je napunio tek 23 godine. Iza njega je mnogo iskustva, 164 utakmice za Bajer, pa se Realu čini da je pravo vreme da pojača golmansku rotaciju talentovanim gomanom.

U poslednje vreme se pojavilo nekoliko fantastičnih nemačkih golmana - Ciler, Ter Štegen, Leno, a niko od trojice verovatno neće imati u skorije vreme priliku da se nađe na golu Pancera zbog neverovatnog Manuela Nojera. Ipak, ko traži on i nađe. Realovi skauti su se ozbiljno bacili na posao pošto dovođenje Davida de Hee u ovom trenutku izgleda kao nemoguća misija, te shvatili da bi Bernd Leno bio druga najkvalitetnija opcija.

Izabrane vesti

Leno je briljirao ove sezone u Ligi šampiona na golu Aspirindžija, što je bila prva preporuka za Real, pa su skauti madridskog kluba gledali mladog Nemca na utakmici mladih reprezentacija Italije i Nemačke gde je Leno bio jedan od najboljih na terenu.

Nemac ima klauzlu u ugovoru koja kaže da za 18.000.000 evra, bilo koji klub može da započne pregovore sa Lenom, pa je tako Real odlučio, bar zasad, da se okane golmana Mančester Junajteda, te za mnogo manji novac na Bernabeu dovede talentovanog Švabu.

Ako protiv Atletika bude branio ovako svaki put kao što je u osmini finala Lige šampiona, onda mu je mesto zagarntovano:

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraNemackaLiga šampionaIker KasiljasEvropaBernd LenoBajer Leverkuzen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara