""
""

Real sprema ponudu koju Klop ne može da odbije: Sahin i 18 miliona za Gindogana! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.12.13. | 18:22

Prema pisanju španskih i nemačkih medija, Kraljevski klub želi da iskoristi to što nemački plejmejker ne želi da produži saradnju sa Milionerima

Ako je leto za nama bilo jedno od najuzbudljivijih ikada po pitanju fudbalskih transfera, cenimo da ništa manje zanimljivo neće biti i naredno! Evropski mediji već puštaju u etar brojne spekulacije i pričice od kojih će se jedan deo možda ispuniti već u januaru, dok će ostatak biti prenet na vrele julske i avgustovske dane, kada će Evropu zasigurno potresati brojne transfer bombe.

Jedna od njih mogla bi biti i ona u kojoj su uključeni Real i plejmejker Dortmunda Ilkaj Gindogan. Prema pisanju španskih i nemačkih medija, Kraljevski klub pomno prati dešavanja u Nemačkoj i Jirgenu Klopu sprema ponudu koju verovatno neće moći da odbije. Naime, Florentino Perez je spreman da se odrekne kompletnog ugovora Nurija Sahina, iako Dortmund ima pravo kupovine za sedam miliona evra, i da na to doda "skromnih" 18.000.000 evropskih novčanica. 

Izabrane vesti

Gindogan već neko vreme odbija da produži saradnju sa klubom, a s obzirom da mu aktuelni ugovor ističe leta 2015. godine, Milioneri će morati da se odreknu 23-godišnjeg mađioničara kako se bi se obezbedili finansijski. Naravno, želeći da izbegnu scenario Roberta Levandovskog, koji če žuto-crne napustiti bez jednog evrocenta obeštećenja.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Borusija DortmundEvropaIlkaj GundoganNemackaNuri SahinPrimeraReal MadridŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara