""
""

Rednap se sladio na Liverpulov račun: Ovo je najgori tim koji sam video poslednjih godina! Sve sam prosek...

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.09.15. | 09:48

Prekaljeni menadžer prokomentarisao stanje u slavnom klubu s Enfilda...

Tokom poslednja dva leta Liverpul je ostajao bez najboljih igrača. Na račun Luisa Suareza i Rahima Sterlinga dovedeno je gotovo 20 igrača, od kojih se, da ne računamo najnovije akvizicije, gotovo nijedan nije pokazao kao pun pogodak.

Izabrane vesti

Zbog toga stari trenerski vuk Hari Rednap odlučio je da se malo „sladi“ Liverpulovim posrnućem.
„Ja ne znam šta je ovo? Sve sam prosek. Uopšte mi se ne sviđa Liverpul. Mislim da je ovo najgori Liveprulov tim koji sam video godinama unazad. Moram da kažem – srećnici su što uopšte i imaju neki bod“, rekao je Rednap.

Liverpul posle prve četiri utakmice ima pobedu nad Stoukom, posle spektakularnog gola Kutinja u poslednjim trenucima meča, minimalni trijumf nad Bornmautom, remi sa Arsenalom, ali i težak poraz od Vest Hema.
„Bornmaut je takođe trebalo da ih dobije. Protiv Stouka su postigli čudesan gol u poslednjim trenucima i igrali su solidno prvo poluvreme protiv Arsenala. Mislim da mogu da završe u TOP 5, ali to je u ovom trenutku ravno čudu. Volim Liverpul i tokom svih ovih godina često sam na pitanje 'koji bi klub voleo da vodim' odgovarao sa – Liverpul. Sada više to ne mogu da zamislim“, zaključio je Rednap.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaLiverpulHari RednapEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara